Jordan & Judy Travel Bag

Produs nou

94,00 lei

Dacă călătorești des și vrei să transporți ușor și confortabil toate produsele cosmetice și de îngrijire sau pur și simplu dorești să îți organizezi mai bine articolele din baie, Jordan & Judy îți oferă soluția perfectă cu Travel Bag, o gentuță de voiaj perfectă.

Această trusă din nailon are dimensiunile ideale pentru a putea fi transportată ușor în orice loc, fără  să ocupe prea mult spațiu în valiză, însă destul de încăpătoare pentru a cuprinde produsele de care ai nevoie. Trusa este disponibilă în mai multe dimensiuni, iar utilizatorii pot alege varianta cea mai convenabilă.

În primul rând, sunt comercializate două variante, o trusă mai mică de 190 x 75 x 175 milimetri și una mai mare de 220 x 80 x 217 milimetri. Ambele variante sunt disponibile în gri sau negru și sunt ideale pentru a transporta produsele cosmetice în mod organizat.

Ordine, igienă, frumusețe

În interior, trusa de voiaj are multe compartimente, despărțite de material textil și fermoare, perfecte pentru a păstra separat și organizat produsele cosmetice. În partea din față a gentuței există un buzunar ideal pentru a păstra separat articolele de igienă personală, precum periuțele de dinți.

Acest buzunar mic este ideal și pentru păstrarea produselor de machiaj, precum farduri sau pudre care se pot împrăștia și pot păta celelalte articole din geantă.

În definitv, Jordan & Judy Travel Bag este gentuța ideală pentru călătorii, este elegantă, practică și nu ocupă mult loc în bagaje. De asemenea, trusa poate fi folosită pentru  a organiza produsele cosmetice din baie. Tu alegi cum o folosești.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jordan & Judy Travel Bag

Jordan & Judy Travel Bag

8 alte produse in aceeasi categorie: