MJ-AUTSOAP

Mijia Dozator automat de săpun

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

129,00 lei

Xiaomi lansează dozatorul automat de sapun Mijia, încă nu știi despre acest nou dispozitiv inteligent? Este un dozator automat de sapun de maini.

Este perfect pentru orice baie sau bucatarie deoarece are un design minimalist si discret care, pe langa respectarea stilului incaperii, ii va conferi o nota eleganta si inovatoare.

Acest nou dozator de gel pentru mâini, care face deja parte din catalogul Xiaomi, este realizat din plastic alb, ceea ce îl face un produs rezistent, compact, ergonomic și ușor.

Cum funcționează Dozatorul automat de săpun Mijia?

Spălatul pe mâini este foarte important pentru sănătatea noastră și mai ales în aceste vremuri. Este esențial ca toți membrii familiei să aibă mâinile dezinfectate corect, de aceea Xiaomi lansează acest nou dozator de săpun cu care nu este necesar niciun contact.

Nu mai manipulați, apăsați sau răsturnați sticla de săpun. Noul dozator automat de sapun Mijia are un senzor încorporat care funcționează cu tehnologie inteligentă de detectare a luminii și răspunde instantaneu la cea mai mică mișcare.

Întinzându-vă mâna către zona senzorului în doar 0,25 secunde, dispozitivul vă va furniza săpunul sub formă de spumă cu o consistență foarte moale.

Capacitatea sticlei dozatoare de sapun este de 320 ml. Aceasta înseamnă că îl poți folosi de până la 400 de ori, în medie de 8 ori pe zi. Completați-l și nu vă faceți griji timp de 50 de zile.

Dozatorul automat de săpun Mijia este alimentat de patru baterii AA și un motor silentios de înaltă eficiență, care formează spumă, cu consum redus. Autonomia dozatorului va ajunge până la 9 luni, cu utilizare normală.

Dozator de săpun cu rezerve

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale acestui dozator este spuma pe care o formeaza sapunul. Datorită motorului de înaltă eficiență, oferă o spumă de săpun foarte cremoasă și moale. Un lux pentru piele! Spălatul pe mâini nu va mai fi niciodată la fel.

In plus, dozatorul poate fi incarcat manual si este compatibil cu orice sapun de pe piata. Cu toate acestea, are și propriile rezerve cu un săpun special care folosește o formulă acidă foarte apropiată de PH-ul pielii umane.

Prin urmare, oferă o spumă de săpun densă, aromată, hidratantă, care nu este dăunătoare pielii și inhibă bacteriile foarte eficient.

In concluzie

Dacă ești în căutarea unui dozator de mână inteligent, dozatorul de sapun automat Mijia este pentru tine. O modalitate revoluționară de a vă menține mâinile curate, cu mult mai mult confort de utilizare și un design elegant.

Recenzii

Scrie o recenzie

Mijia Dozator automat de săpun

Mijia Dozator automat de săpun

8 alte produse in aceeasi categorie: