MIJIA-ELECSHAVER2

Mijia Electric Shaver 2

Produs nou

195,00 lei

Cauți un aparat de ras ușor de folosit?  Mijia Electric Shaver 2 este un dispozitiv electric, portabil și rezistent la apă. Xiaomi a creat diferite produse de îngrijire personală, printre care și acest dispozitiv cu multiple funcții.

Bărbierit uscat și umed

Acest aparat de ras prezintă numeroase avantaje datorită designului și a materialului din care este compus. Bateria de 700 mAh se încarcă complet în aproximativ două ore.  Durata de folosire este de 90 de minute, aparatul poate fi folosit atât pentru bărbierit uscat, cât și  umed. Aparatul reprezintă o opțiune comodă ce include un motor silențios și dublă protecție pentru siguranță.

Se adaptează formei feței

În ceea ce privește designul, acest aparat de ras are ca accesoriu principal un cap cu lamă dublă oscilantă. Aparatul se adaptează formei oricărei fețe. În plus, corpul aparatului este demontabil și se curăță în mod practic și ușor.

Dispozitivul include un săculeț și un cablu de tip C și poate fi transportat ușor, batería se încarcă rapid, fiind ideal pentru călătorii.

Mijia Electric Shaver 2 este un dispozitiv ușor de manevrat, este portabil și ușor de transportat, rezistent la apă și durabil. Toate aceste elemente permit un bărbierit comod, adaptabil și rapid.

Model: MSX201

Recenzii

Scrie o recenzie

Mijia Electric Shaver 2

Mijia Electric Shaver 2

8 alte produse in aceeasi categorie: