MIJIA-NCLIPPER

Mijia Nail Clipper

Produs nou

110,00 lei

Xiaomi a lansat pe piață un produs foarte practic: : Xiaomi Mijia Nail Clipper, un kit de ingrijire a unghiilor, cu ustensile de calitate și precise.

Set Mijia Nail Clipper

Marca Mijia a scos pe piață un alt produs inovator, o variantă îmbunătățită  a unghierei lansate anul trecut. Setul Mijia Nail Clipper este compus dintr-un ansamblu de piese sofisticate, practice și eficiente.

Kitul complet de piese include: două unghere, o forfecuță, o pilă și un împingător de cuticule. Fiecare unghieră are un stil de tăiere diferit pentru a da o formă mai pătrată sau rotundă a unghiilor. În acest fel, utilizatorii pot alege ustensila cea mai potrivită pentru nevoile lor.

De fapt, fiecare ustensilă din kit este potrivită pentru îngrijirea cuticulelor, tăierea, pilirea și finisarea perfectă a unghiilor.

Material și ergonomie

Designul și greutatea de  doar 104 grame, fac setul ușor de folosit. De asemenea, setul ocupă foarte puțin spațiu în trusa de cosmetice. În plus, deoarece este fabricat din oțel inoxidabil previne depunerile de praf și contribuie la întreținerea igienei.

Unghiera este gândită pentru a se adapta formei unghiei și a evita ruperea; în plus, unghiera dispune de un sistem antirecul al unghiei, garantând un proces mai comod, practic și sigur.

Setul are un design simplu și eficient, comercializat într-o cutie de plastic ABS, este durabil și rezistent la șocuri.

Recenzii

Scrie o recenzie

Mijia Nail Clipper

Mijia Nail Clipper

8 alte produse in aceeasi categorie: