HUANXING

Xiaomi Huanxing

Produs nou

235,00 lei

Xiaomi Huanxing este un aparat de ras pentru bărbați cu o serie de caracteristici și funcții foarte interesante și un design care permite un bărbierit mai confortabil.  Produsele de îngrijire corporală evoluează constant, iar Xiaomi se străduiește să creeze dispozitive performante care să aibă succes pe piață.

Setul include un aparat de ras, trei capete diferite pentru diverse tipuri de ras, o bază de sprijin care permite așezarea aparatului, fără probleme, pe chiuvetă sau alte suprafețe și un tub de spumă cu aromă de lămâie. Iată cum funcționează.

Caracteristicile  aparatului Huanxing

Aparatul de ras din acest kit are cinci lame ascuțite, cu spațiu de 0,15 milimetri între ele, ideale pentru un bărbierit perfect chiar și în porțiunile greu accesibile, fără tăieturi sau iritări ale pielii. Deoarece oferă rezultate profesioniste, aparatul Huanxing este ideal pentru barbă, mustață, perciuni și nas.

Capătul include un sistem magnetic, se schimbă ușor, este creat pentru a se adapta formei feței și contribuie la un bărbierit precis și confortabil. Corpul aparatului este de culoare negru mat, fabricat din materiale rezistente care îl protejează de zgârieturi și șocuri, precum și de uzura dată de trecerea timpului.

Un produs ecologic

Xiaomi Huanxing este unul dintre produsele din gama ecologică ale gigantului asiatic, fapt care îi aduce un plus de valoare în fața persoanelor care respectă mediul înconjurător. Capetele sunt fabricate din esență de unt de karite vegetal pur; pe lângă faptul că este ecologic, acest material lasă pielea fină și neiritată după bărbierit.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Huanxing

Xiaomi Huanxing

9 alte produse in aceeasi categorie: