ZHI-ERAZOR

Zhibai Electric Razor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

150,00 lei

Xiaomi nu produce doar telefoane mobile, ci și multe alte produse care ușurează viața de zi cu zi a utilizatorilor. Zhibai Electric Razor este un aparat de ras cu multe caracteristici interesante care îl diferențiază de celelalte produse de pe piață.

Corp metalic și eficiență maximă

Designul aparatului Xiaomi Zhibai Electric Razor amintește de stilul fabricantului. Cu dimensiuni de 5x6.35x2.55 cm, aparatul are o formă curbilinie care ușurează prinderea și prin urmare, bărbieritul. Butonul de pornire este situat în partea frontală, iar lamele de oțel inoxidabil situate în două inele, permit un bărbierit perfect, fără iritații ale pielii.

Dimensiunile reduse ale aparatului ușurează transportul în călătorii, deoarece nu ocupă mult loc în bagaje. Viteza este de 8.500 de rotiri pe minut, iar forța de rotire este de 180o. În plus, poate realiza o mișcare de rotație de 360 de grade, oferind posibilitatea de tăiere la 20o. Lama se adaptează oricărui tip de piele, garantând un bărbierit fără tăieturi. Xiaomi Zhibai Electric Razor are două baterii de 450 mAh fiecare, care îi conferă o autonomie de 30 de zile. Aparatul poate fi încărcat prin portul USB tip C, cu protecție împotriva apei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Zhibai Electric Razor

Zhibai Electric Razor

7 alte produse in aceeasi categorie: