WIFIREPRO

Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

89,00 lei

Ai probleme cu conexiunea la WiFi într-o anumită cameră din casă?  Vrei să folosești internetul într-o zonă exterioară, însă semnalul nu ajunge?  Dacă ai o casă mare cu grădină și curte, aceste probleme de conexiune WiFi pot fi foarte frecvente. Aceleași probleme de conexiune pot apărea și dacă lucrați într-un birou sau clădire mare, ori petreceți timpul în zone exterioare în care conexiunea la internet este scăzută.

Pentru a soluționa aceste probleme, Xiaomi lansează Mi Wi-Fi Range Extender Pro: un dispozitiv care amplifică semnalul WiFi în zonele unde este necesar. În acest fel, utilizatorii se pot conecta la internet din orice loc din casă, grădină, curte, terasă etc.

Un amplificator de semnal WiFi

Acest dispozitiv pătrat, cu două antene în zona superioară poate acoperi între 80 și 150 de metri pătrați, cu o viteză de transfer până la 300Mbps. Astfel, semnalul de internet va ajunge în toate zonele din casă sau curte. În plus, internetul va avea suficientă viteză pentru ca utilizatorii să poată naviga și să se bucure de conținut pe telefonul mobil, tabletă, calculator, Smart TV, consolă sau pe orice alt dispozitiv.

Pentru ca dispozitivul să funcționeze corect, este important să alegeți strategic locul în care îl așezați. Amplificatorul va fi punctul de legătură între zona care are semnal și zona în care nu ajunge semnalul WiFi. Adică, amplificatorul trebuie așezat într-o zonă în care ajunge semnalul WiFi, dar foarte aproape de locul în care se pierde semnalul. De exemplu, dacă semnalul  WiFi ajunge în jumătate de casă, însă în zona scărilor semnalul este mai slab, scările sunt o locație bună în care să fie așezat amplificatorul.

Mi Wi-Fi Range Extender Pro. Caracteristicile dispozitivului

Pentru ca semnalul de WiFi să ajungă în toate locurile din casă, Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro este dotat cu o serie de caracteristici performanțe, precum viteza de transfer care atinge 300 Mbps și două antene externe cu tehnologie de conexiune avansată și fiabilitatea necesară pentru buna funcționare a internetului. În plus, cu ajutorul acestui dispozitiv utilizatorii vor avea acoperire WiFi integrală, deoarece dispozitivul evită zonele fără semnal.

La acest amplificator pot fi conectate până la 24 de dispozitive fără a afecta modul de funcționare sau viteza de transfer a datelor. Amplificatorul este suficient pentru o casă mare sau pentru o clădire de birouri de mărime mică sau mijlocie.

Viteză și stabilitate

Așa cum am menționat mai sus, este foarte important să așezați dispozitivul într-un punct strategic care să permită detectarea semnalului WiFi de la router și să îl amplifice până în zone inaccesibile. Dacă, după conectare, observați că amplificatorul poate fi îndepărtat de router fără să piardă semnalul, o puteți face pentru ca semnalul să acopere o zonă mai mare. Amplificatorul este foarte ușor de repoziționat, trebuie doar să îl deconectați și să îl puneți în priză în alt loc.

După repoziționare, amplificatorul trebuie reconfigurat, însă reconfigurarea se realizează ușor și rapid, în special dacă ai un router marca Mi.

Nu în ultimul rând, trebuie menționate specificațiile tehnice ale Xiaomi Mi WI-FI Range Extender Pro, precum unitatea CPU de tipul MT7628K care funcționează la 580 MHz, memoria RAM de 8MB și capacitatea de stocare internă de 2 MB. Frecvența semnalului este 2.4 GHz, iar amplificatorul dispune de un cod de siguranță electronică pentru a evita ca alte persoane străine să folosească semnalul.  Dispozitivul Xiaomi va trece neobservat indiferent unde îl vei așeza, deoarece are un design simplu și minimalist. Navighează pe internet cu viteză maximă.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Recenzii

Nota 
Mirela A 2021-12-22
Foarte multumita

Conectare super rapida, foarte bun raport calitate-pret.

  Nota 
  Un client mulțumit 2020-10-15
  Super

  Produs excelent, recomand cu încredere.

   Nota 
   Claudiu S 2020-08-21
   Foarte mulțumit

   Semnal foarte bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mi Wi-Fi Range Extender Pro

    Mi Wi-Fi Range Extender Pro

    10 alte produse in aceeasi categorie: