MIIIW-LMOUSEPAD

MIIIW Large Mouse Pad

Produs nou

130,00 lei

MIIIW Large Mouse Pad este noul produs lansat MIIIW, la sub -marca firmei Xiaomi. Această marcă creează produse pentru iubitori de jocuri pe calculator.

Printre produsele create și lansate de sub-marca menționată se află și acest mouse pad. Caracteristica principală a acestui mouse pad este dimensiunea mare, element așteptat de mulți utilizatori.

Dacă ești jucător de jocuri pe calculator sau ai un loc de muncă care își solicită folosirea intensivă a mouse-ului, acest produs este ideal pentru tine.

Noul mouse pad de la MIIIW are dimensiuni de dimensiones de 800 x 300 x 4 mm. Vei putea să miști mouse-ul în mod rapid și ușor pe o suprafață extinsă.

Vrei să știi mai multe despre  MIIIW Large Mouse Pad?

Înaltă precizie garantată

Xiaomi prin sub –marca MIIIW lansează acest mouse pad fabricat dintr-un material cu tehnologie de mare densitate, fapt ce  garantează folosirea ușoară și mult mai precisă. Pad-ul este ideal pentru jocuri de ofensivă, deoarece viteza mouse-ului nu va încetini în timpul folosirii și vei deveni un jucător mai eficient. .

Mouse pad-ul MIIIW Large Mouse Pad are o grosime de 4 mm, fiind mai comod de folosit și moale la atingere.  Dacă obișnuiești să petreci mult timp în fața calculatorului, vei observa diferența după câteva ore de folosire.

În plus, mouse pad-ul dispune de un efect de serigrafie clară și de înaltă precizie. Este lavabil, are un design sobru și modern.

Proprietăți antialunecare

Atunci când folosim un mouse pad este foarte important ca acesta să nu se miște și să nu alunece.

Xiaomi și-a obișnuit clienții cu atenția la detalii, iar MIIIW Large Mouse Pad nu se lasă mai prejos și dispune de proprietăți antialunecare.

Fața inferioară a pad-ului are un design inovator cu efect antialunecare. Datorită acestei caracteristici  mouse-ul se poziționează perfect pe birou, nu alunecă ușor și conferă stabilitate în timpul folosirii.

Design simplu din cauciuc natural

Acest mouse de la MIIW este fabricat în întregime din cauciuc natural, este respectuos cu mediul înconjurător și nu  afectează sănătatea utilizatorilor.

Faptul că mouse-ul este fabricat din cauciuc natural îi conferă avantaje importante. În primul rând, acest mouse este moale și elastic, în al doilea rând, previne îndoirea, iar nu în ultimul rând, previne pătarea și se curăță foarte ușor, deoarece este lavabil.

MIIIW Large Mouse Pad are o cusătură de înaltă precizie care previne deformarea marginilor. Marginile mouse pad-ului au finisaje dintr-un material moale care garantează durabilitatea și eficacitatea acestui produs.

În concluzie

Dacă cauți un mouse pentru a juca jocurile favorite fără a întâmpina dificultăți, MIIIW Large Mouse Pad este ideal pentru tine. Precizia și stabilitatea sunt garantate, iar mouse-ul se va mișca cu ușurință și confortabil. Ce își poate dori mai mult un jucător?

Recenzii

Scrie o recenzie

MIIIW Large Mouse Pad

MIIIW Large Mouse Pad

10 alte produse in aceeasi categorie: