HUBUSB-4

Xiaomi Hub USB

Produs nou

65,00 lei

Hub-urile USB C sunt unele dintre cele mai căutate accesorii, deoarece îndeplinesc funcții foarte utile pentru clienți, indiferent de sistemele de operare ale dispozitivelor folosite. În acest fel, Xiaomi Hub USB permite transferul rapid a informației între Mac OS, Android, Windows și Linux; în plus, îndeplinește și funcțiile descrise mai jos.

Caracteristici tehnice

Acest adaptor de la Xiaomi are patru porturi USB care permit transferul informației de pe un dispozitiv către mai multe gadget-uri în același timp, economisind timp printr-un proces simplu. Conectorul de intrare dispune de tehnologie USB 3.0, iar interfața de ieșire este USB 3.0. Sursa de alimentare este USB-C, iar Xiaomi Hub funcționează la o temperatură între  0ºC și 35ºC și este rezistent atât în medii reci, cât și calde.

Designul produsului

Xiaomi HUB USB are un design caracteristic gigantului asiatic, cu finisaje albe și minimaliste ce transmite eleganța specifică a produselor create de această firmă. Dispozitivul are dimensiuni de 3.50 x 93 x 0.73 centimetri și o greutate de aproximativ 33 grame.

Recenzii

Nota 
Sabin U 2021-01-21
Foarte multumit

Hub-ul este mic si functioneaza impecabil. Recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Hub USB

    Xiaomi Hub USB

    10 alte produse in aceeasi categorie: