Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse

Produs nou

105,00 lei

Gigantul asiatic a creat Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse un mouse fără fir, cu un raport calitate – preț excepțional.

De ce să cumperi Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse?

Cu design simplu și minimalist, mouse-ul este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu rezistent și durabil. Celelalte părți ale mouse-lui sunt din plastic ABS, inclusiv butonul de scroll, cu rezistența la presiune de 0.6 N. 

În plus, acest mic gadget are dimensiuni reduse de 112.7 x 62.7 x 36.8 mm și o greutate de doar 93 grame, fiind ușor de transportat. Senzorul laser integrat are o precizie de 95% și 1300 DPI. Un mic întrerupător îți permite să alegi modul de conectare a mouse-lui cu alte dispozitive: Bluetooth 4.2 și WiFi cu frecvență 2.4 GHz.

Alte avantaje ale produsului Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse

Sub capacul circular se află locul pentru bateriile AA care sunt incluse în pachet. Acest mouse se remarcă prin modul dual, putând fi conectat la două dispozitive în același timp. De exemplu, poți folosi simultan o tabletă și un televizor smart. În plus este compatibil cu sistemul de operare Windows 7/8/10 și variantele superioare, precum și cu sistemele de operare Apple.

Recenzii

Nota 
Ionut 2021-09-30
Foarte multumit

Silentios, se misca bine, produs de calitate xiaomi

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse

    Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse

    10 alte produse in aceeasi categorie: