ROUTER4A-GB

Xiaomi Mi Router 4A

Produs nou

165,00 lei

Xiaomi continuă să creeze tehnologie inteligentă pentru casă. Cu scopul de a ușura viața utilizatorilor, gigantul asiatic a îmbunătățit gama de routere, centrându-se pe seria 4. Astfel, Xiaomi Mi Router 4A este un dispozitiv care funcționează în versiunea Gigabit și prezintă o serie de caracteristici foarte interesante.

Ce aduce nou acest router?

Acest dispozitiv se remarcă printr-o serie de elemente tehnice de foarte bună calitate care garantează un mod de funcționare excelent, precum procesor cu nucleu dublu MediaTek MT7621A, ce rulează la o frecvență de 880 MHz.

În plus, Mi Router 4A ‘Gigabit Edition’ se poate conecta cu până la 128 de dispozitive, facilitând conexiuni fără fir excelente, contribuind la o experiență de navigare pe internet mult mai comodă și mai rapidă.

În plus, routerul funcționează în benzile de 2,4 GHz și  5 GHz, putând ajunge până la 1.167 Mbps. Routerul funcționează cu un algoritm de corectare a erorilor care permite un proces de transmitere a datelor mai stabil de-a lungul timpului.

Software și alte caracteristici ale dispozitivului Mi Router 4A ‘Gigabit’

Acest router este compatibil cu aplicația MiWiFi, prin intermediul căreia pot fi realizate diferite actualizări necesare pentru a menține la zi aparatele domotice din casă. Această funcție se realizează prin intermediul sistemului OTA, bazat pe OpenWRT.

Trebuie adăugat faptul că această versiune Gigabit dispune de un suport pentru IPv6, un sistem care permite utilizatorului să gestioneze telefoanele mobile, calculatoarele și toate dispozitivele conectate la router. De asemenea, permite limitarea lățimii de bandă și viteza internetului sau blocarea accesului la anumite pagini web. Aceste funcții se pot dovedi a fi foarte utile în cazul familiilor cu copii mici sau adolescenți, precum și în multe alte situații.

Pentru a putea afla în orice moment câte gadgeturi sunt conectate la rețea, aplicația poate fi programată pentru a trimite notificări către un telefon mobil prestabilit, atunci când se conectează sau deconectează un dispozitiv.  Routerul are o memorie de 64 MB.

INTERNATIONAL GLOBAL VERSION.

Recenzii

Nota 
Patrusca 2021-09-30
Bun

Functioneaza bine

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Router 4A

    Xiaomi Mi Router 4A

    10 alte produse in aceeasi categorie: