Xiaomi MIIIW Wireless Keyboard & Mouse

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

140,00 lei

Xiaomi este expert în lansarea de produse de foarte bună calitate, la un preț avantajos,  iar aceste produse eficiente au dus la poziționarea firmei într-un loc de vârf pe piață. Xiaomi MIIIW Wireless Keyboard & Mouse este un set format dintr-o tastatură cu membrană și un mouse fără fir, cu intrare USB de tipul 2.0.

Caracteristicile tehnice ale setului

Una din avantajele acestui produs de la Xiaomi este faptul că utilizatorul poate uita de tastaturile groase și de mouse-urile cu cablu care se încurcă și au o extensie limitată. În acest fel, utilizatorii pot lucra de la o distanță mai mare față de calculator și nu trebuie să stea lipiți de  monitor pentru a putea folosi tastatura și mouse-ul.

Cu o interfață USB de tipul 2.0 și conexiune fără fir,  MIIIW Wireless Keyboard & Mouse prezintă o metodă de conectare RF care rulează la 2.4 GHz, iar senzorul optic al mouse-ului este de 1000 DPI, cu buton silențios, fiind foarte ușor și comod de folosit.

În ceea ce privește designul, acest set are finisaje din materiale ABS + PC, iar mouse-ul are un corp simetric și antialunecare, cu aspect atractiv și foarte ușor de folosit.

Pe de altă parte, tastatura este rezistentă la un număr de 5 milioane de apăsări ale celor 104 taste integrate, iar viteza de răspuns este de 0,4 m/s. Trebuie adăugat faptul că este vorba despre un dispozitiv dual pentru Windows și Mac, este rezistent la apă, are certificare IPX4, design simetric și indicator de putere. 

Alte caracteristici

Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că mouse-ul are dimensiuni de 114 x 62 x 39 milimetri și o greutate de 70 de grame, în timp ce tastatura măsoară 431 x 123,5 x 25 milimetri și are o greutate de 412 grame. Atât tastatura, cât și mouse-ul funcționează cu baterii de tipul AAA, care nu sunt incluse în pachet. Setul este disponibil în alb și negru, iar pe lângă tastatura și mouse-ul fără fir include și un receptor USB.

Recenzii

Nota 
Kelemen S 2020-09-21
Imi place

E OK, functioneaza corect. Mouse-ul nu este silent, in schimb tastatura are butoane silentioase.

  Nota 
  Gigi Becali 2020-04-10
  Mega produs

  Este mega smekera tastatura asta, e pe 2.4Gz nu bluetooth, pot tasta chiar si din baie!

   Nota 
   Georgian Barbu 2020-03-28
   5 stele

   Un produs de calitate, material turnat impecabil, taste cursa scurta, reacționează perfect la comenzi, nimic negativ. Recomand!

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi MIIIW Wireless Keyboard & Mouse

    Xiaomi MIIIW Wireless Keyboard & Mouse

    8 alte produse in aceeasi categorie: