SLMOUSEPAD

Xiaomi Super Large Mouse Pad

Produs nou

175,00 lei

Xiaomi Super Large Mouse Pad este noul produs al firmei chineze. Dacă îți place să ai un spațiu de lucru sau studiu curat, acest pad pentru mouse este tot ce ai nevoie.

Dacă încă nu știi despre ce vorbim, citește mai jos. Acest nou produs de la Xiaomi nu te va lăsa indiferent.

Este vorba de un pad de mari dimensiuni, ideal pentru mouse-ul calculatorului, însă poate fi folosit și în alte scopuri. Vezi care sunt acestea.

Pentru mouse și pentru orice altceva dorești

Xiaomi Super Large Mouse Pad este un mouse pad, însă dimensiunile sale de 800 x 400 x 2 mm sporesc modurile în care poate fi folosit.

Dimensiunea mare este caracteristică care atrage atenția la prima vedere. Mărimea extra large îți permite să așezi pe el calculatorul și alte lucruri de care ai nevoie pe birou. Pe lână mouse, pe acest pad încap perfect un monitor de calculator sau un laptop, o cană sau o sticlă și agenda.

Acest pad de la Xiaomi îți permite să realizezi mișcări ample cu mouse-ul  pe o suprafață încăpătoare.

De asemenea, mouse pad-ul se remarcă prin versatilitatea conferită de dimensiunile sale, putând fi folosit ca pad pentru birou. Vei putea scrie și desena pe acest pad fără probleme.

Compus din material dublu: piele sintetică și plută.

Acest pad extra large nu se remarcă doar dimensiunile sale, ci și prin calitatea sa deosebită. Padul este compus din două materiale de foarte bună calitate: piele sintetică (PU) și plută naturală.

Fața superioară a padului este compusă din piele sintetică, iar textura este foarte plăcută la atingere, precum pielea autentică. În plus, materialul se adaptează perfect la schimbările de temperatură și umiditate în orice anotimp din an.

Partea de jos a mouse pad-ului este fabricată din plută naturală tratată prin diverse procese de uscare, zdrobire și compresie pentru a-i crește proprietățiile. De aceea, baza pad-ului de Xiaomi este foarte fină și se adaptează perfect pe orice birou. În plus, materialul din plută este ușor, cu efect antialunecare și mulează perfect la stratul de piele PU.

Din combinația acestor două materiale rezultă un mouse pad de calitate, cu un design elegant și minimalist, durabil și rezistent.
 
Mouse pad waterproof

Pe lângă proprietățile despre care am vorbit deja, suprafața din piele sintetică a mouse pad-ului este de foarte bună calitate.

Suprafața PU este antiuzură, impermeabilă, rezistentă la praf și umiditate. Acest mouse pad este foarte ușor de curățat, cu o cârpă umedă se îndepărtează resturile de parf și alte impurități.

Nota elegantă de care nevoie biroul tău

Cumpără Xiaomi Super Large Mouse Pad și profită de caracteristicile acestuia.

Este disponibil în două culori: Îți dorești un birou clasic și elegant? Îți recomandăm un mouse pad de culoare negru neutru. Dacă ești o persoană creativă, dă biroului tău o notă șic și modernă cu un mouse pad de culoare gri.

Nu lăsa să-ți scape această oportunitate și cumpără acest mouse pad de la Xiaomi, vei avea un birou modern și elegant.

800 X 400 X 3 MM.

Model: XMSBD20MT

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Super Large Mouse Pad

Xiaomi Super Large Mouse Pad

10 alte produse in aceeasi categorie: