J-BLOCK-CA

Jucăria MITU Block Camion

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

175,00 lei

Gigantul asiatic depune eforturi pentru a crea produse pentru toate persoanele, indiferent de vârstă, ocupație sau gusturi personale. Astfel a fost lansat pe piață unul dintre cele mai originale produse: Jucăria MITU Block Camion, un joc de construit inteligent cu piese de diferite. În plus, produsul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Construiește-ți propriul autovehicul teleghidat!.

Cum funcționează Jucăria MITU Block?

Acest camion de jucărie oferă mai multe posibilități de a construi diverse structuri. Cu sute de piese mici și certificat de siguranță, camionul MITU Block oferă o serie de avantaje ideale pentru toate vârstele. În primul rând ajută la dezvoltarea creativității copiilor și le trezește curiozitatea și pasiunea pentru construcții. În plus, în multe cazuri, poate trezi interesul pentru anumite profesii precum ingineria, arhitectura și altele similare. Chiar și adulții se pot distra folosind acest joc inteligent, deoarece menține mintea activă.

Un camion inteligent

Camionul teleghidat va avea un volan mobil, o basculă cu sistem de elevare și patru roți, față – spate. Mărimea pachetului este de 38 x 32 x 10 centimetri și are greutatea de un kilogram. A venit momentul în care jucăriile sunt dotate cu tehnologie inteligentă.

MITU Block Camion este un joc de construit  foarte atractiv. Dezvoltă creativitatea întregii familii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Camion

Jucăria MITU Block Camion

15 alte produse in aceeasi categorie: