J-BLOCK-DR

Jucăria MITU Block Desert Racing

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

275,00 lei

Pe lângă faptul că sunt distractive, jocurile de construcție reprezintă activitatea ideală pentru ca cei mici să își dezvolte abilitățile logice, să își stimuleze imaginația și să devină interesați de știință și tehnologie.

Pe piață există multe tipuri de jocuri de construcție în marca MITU a creat o serie de produse de foarte bună calitate. MITU Block Power Machinery conține piesele pentru construirea unui vehicul de  deșert.

Caracteristicile structurii Block Desert Racing

Este vorba de o mașină de curse de deșert, compusă din patru roți mari, un corp compact și un eleron. Designul fascinant se remarcă prin realism, iar cele 490 de piese din care este compusă structura stimulează creativitatea și imaginația copiilor. Anvelopele sunt off-road și  rezistente la uzură, iar corpul ușor anti-coliziune ajută la prevenirea căderilor.

Este important de menționat faptul că acest produs nu afectează mediul înconjurător, deoarece este  fabricat din materiale nepoluante și sigure, care îndeplinesc cerințele de certificare 3C.

Pe lângă cele 490 de piese, pachetul include și un sistem de cuplare cu cilindru și patru amortizoare independente. Menționăm că din cauza dimensiunilor pieselor, produsul este recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Desert Racing

Jucăria MITU Block Desert Racing

15 alte produse in aceeasi categorie: