J-BLOCK-EC

Jucăria MITU Block Engineering Crane

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

295,00 lei

Jocurile de construcție reprezintă o opțiune fantastică pentru dezvoltarea inteligenței copiilor care vor învăța să realizeze în acest fel activități logice. Pe lângă faptul că îi va distra pe copii, care vor petrece timp îndelungat jucându-se, acest joc le va trezi curiozitatea față de știință și tehnologie. Jucăria MITU Block Engineering Crane este unul din jocurile de construcție cele mai interesante, compus de 720 de piese, care unite creează o macara mobilă.

Caracteristicile impresionante ale macaralei MITU

Imaginația copiilor va fi stimulată în timp ce vor construi această structură spectaculoasă ce se susține pe șase roți.  Brațul macaralei are un unghi de rotire de 360 de grade, iar în partea superioară are un cârlig, imitând astfel o macara reală.

De asemenea,  structura macaralei include cabină de control înăuntrul căreia se poate observa scaunul operatorului  și oglindă retrovizoare, care creează o experiență incredibilă și realistă pentru cei mici.

Deoarece este o structură compusă din mai multe piese, utilizatorii pot încerca să construiască și alte modele, precum un stivuitor, cu patru roți. În acest fel, copiii se pot juca diferit de fiecare dată.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Engineering Crane

Jucăria MITU Block Engineering Crane

15 alte produse in aceeasi categorie: