J-BLOCK-PM

Jucăria MITU Block Power Machinery

Produs nou

160,00 lei

Jocurile de construcție reprezintă una din activitățile cele mai distractive și stimulante pentru copii. Dorești ca copiii tăi să învețe să își construiască propriile jucării și să își dezvolte abilitățile cognitive și logica? Jucăria MITU Block Power Machinery este ideală în acest sens, iar cei mici își pot folosi imaginația pentru a realiza designul dorit, folosindu-se de piesele din care este compusă jucăria.

Forma aripilor mecanice se obține cu o structură compusă din piesele  principale și piesele de legătură, iar brațele create în acest fel sunt mobile și pot transporta jucăria dintr-un loc în altul.

Design

Dimensiunile jucăriei sunt de 24 x 15 x 4 centimetri, echivalentul a 9.45 x 5.91 x 1.57 inch și este fabricată din material ABS și policarbonat care garantează rezistența și durabilitatea. În total, jucăria cântărește 0.22 kilograme, este uni-sex, fiind ideală atât pentru fetițe, cât și pentru băieți.

În plus, acest produs respectă mediul înconjurător, deoarece este fabricat din materiale non toxice, iar copiii se pot juca și distra fără griji.

Pachetul are dimensiunile de 27 x 18 x 5 cm, o greutate de 0,27 kg și include ansamblul de piese de construcție și un manual de utilizare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Power Machinery

Jucăria MITU Block Power Machinery

15 alte produse in aceeasi categorie: