J-BLOCK-RRC

Jucăria MITU Block Road Racing Car

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

650,00 lei

Dacă copilului tău îi plac mașinile și jocurile de construcție,  se va bucura de Jucăria MITU Block Road Racing Car, o structură de 900 de piese, ideală pentru a oferi momente agreabile celor mici. Acest joc de construcție poate fi folosit și de cei mari deoarece stimulează inteligența, dezvoltă abilitățile cognitive și este ideal pentru  a petrece momente distractive în familie. În plus, jucăria dispune de telecomandă.

O jucărie mobilă și inteligentă

Este vorba despre unul dintre cele mai distractive și interesante produse fabricate de gigantul asiatic. În timpul construcției și a montării piesă cu piesă, jocul oferă o experiență imersivă, iar rezultatul final îi va încânta și pe cei mici și pe cei mari.

Cum reușește acest lucru? Xiaomi a dotat această jucărie cu tehnologie inteligentă și o serie de funcții foarte interesante. De exemplu, Jucăria Road Racing Car dispune de Bluetooth 5,0 care permite controlul inteligent, la distanță, prin intermediul aplicației. În acest fel, blocurile de construcție pot fi comandate să se deplaseze și să realizeze diverse mișcări de la o distanță considerabilă și cu precizie mare.

Caracteristicile Jucăriei MITU Block

Jucăria este fabricată cu ABS și material anti-înghițire și poate fi folosită în totală siguranță de copiii cu vârste mai mari de 7 ani. MITU Block are un design atractiv și aerodinamic, cu o structură care se aseamănă mult cu o mașină reală. În plus, modul de montare este foarte intuitiv, iar copiii nu se vor plictisi în timpul construcției și nu vor abandona jocul, ci dimpotrivă, vor petrece ore întregi învățând să construiască și să manevreze mașina de curse.

Suspensia pe patru roți îmbunătățește experiența în mobilitate, favorizată de un motor de putere mare. Mașina are o greutate de 866 de grame și funcționează cu un acumulator litiu polimer de 3.7 volți (2.000 mAh).

Ce include?

Acest produs cuprinde mai mult de 900 de piese cu ajutorul cărora se construiește un vehicul cu patru roți. De asemenea, include un motor MWV8, un servomotor MWD6, o baterie MR6, un cablu de încărcare și un manual de instrucțiuni. Vă invităm să încercați acest produs. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Road Racing Car

Jucăria MITU Block Road Racing Car

15 alte produse in aceeasi categorie: