J-BLOCK-RO

Jucăria MITU Block Robot

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

175,00 lei

Xiaomi se gândește la toate categoriile de clienți și în acest fel a creat Jucăria MITU Block Robot, un joc de construit ideal pentru a dezvolta atât creativitatea copiilor, cât și pe cea a adulților. Jocul dispune de certificat de siguranță RoHS în China și Europa. De asemenea, acest joc este perfect pentru menținerea agilității minții la vârste avansate. În principiu, este vorba despre un joc de construit cu control inteligent ideal pentru toate vârstele.

Piese și forme de joc

MITU Block Robot este compus din 350 de piese, unele magnetice, care permit crearea unui număr infinit de forme diferite în 3D, urmând fie instrucțiunile din manual, fie propria imaginație. De fapt, există trei stiluri de joc și opt tipuri de asamblare de bază care îi ajută pe utilizatori să își dezvolte creativitatea și abilitățile practice. O caracteristică atractivă a acestui jos este faptul că după ce îți construiești propriul robot, îl vei putea controla prin intermediul aplicației MITU pentru smartphone. Această posibilitate garantează folosirea la maximum a jocului.

Alte caracteristici ale Jucăriei MITU Block Robot

Jocul include diverse blocuri de construit pentru crearea mai multor structuri precum un pinguin de 165.86 x 87 x 190.79 milimetri, o trăsură trasă de cai, cu dimensiunile de 309.46 x 63.28 x 96.7 milimetri ori un monstru cu șase picioare. MITU Block Robot de  la Xiaomi dispune de un procesor ARM Cortex Mx de 32 biți, cu memorie flash pentru stocarea informației și tehnologie Bluetooth 4.0 pentru conectarea la dispozitivele de control.  Jocul este fabricat din material PC și ABS și funcționează cu două baterii de tipul AA. Printre alte specificații tehnice se numără voltajul de 5 volți și curentul de intrare care poate ajunge până la 1 amper. Dacă dorești să folosești acest joc împreună cu familia, trebuie să știi că este compatibil cu Android 4.4.0 și superior, precum și cu  iOS 8.0 și superior.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jucăria MITU Block Robot

Jucăria MITU Block Robot

15 alte produse in aceeasi categorie: