Mijia LCD Writing Tablet

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

199,00 lei

Xiaomi creează mereu produse inovatoare pentru a oferi publicului noi forme de divertisment.  Această firmă  se străduiește să ofere produse cu tehnologie de calitate, la prețuri avantajoase și respectuoase cu mediul înconjurător. Astfel, sub umbrela mărcii Mijia, Xiaomi prezintă  LCD Writing Tablet, un dispozitiv de 10 inch care permite utilizatorilor să deseneze și să scrie cu mâna. În plus, tableta mai dispune de o serie de caracteristici pe care le vom prezenta mai jos.

Cum funcționează LCD Writing?

Cu o suprafață totală de 13.5 inch, această tabletă incorporează un ecran tactil, cu diagonala de 10 inch care permite utilizatorilor să scrie de mână notițe și mesaje, precum și să realizeze orice tip de desene. Această tabletă de desenat este cadoul ideal pentru copii și adolescenți, care se vor distra în timp ce își vor dezvolta creativitatea. În orice caz, acest dispozitiv poate fi util  și plăcut pentru  utilizatorii de orice vârstă.

În plus, tableta are un strat LCD care protejează ochii, pe lângă faptul că permite alunecarea ușoară a degetului în timpul folosirii. Dacă utilizatorii doresc ca bateria să dureze mai mult timp pot selecta modul "consum scăzut de energie". De asemenea, tableta are un buton de "ștergere" care permite curățarea suprafeței ecranului înainte de a începe un nou desen.

Pix magnetic și alte caracteristici

Pentru a putea scrie sau desena cu mai multă precizie și cu mai multă atenție la detalii, Mijia LCD Writing Tablet include un pix magnetic foarte subțire. Pixul cântărește doar 7 grame,  are un design care garantează o durabilitate prelungită  și poate fi transportat foarte ușor și comod în orice loc.

Profită  de raportul excelent calitate – preț al acestei tablete de desenat și folosește-o pentru a-ți dezvolta creativitatea.

Recenzii

Nota 
Voichita 2020-03-23
Perfect

Util

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mijia LCD Writing Tablet

    Mijia LCD Writing Tablet

    15 alte produse in aceeasi categorie: