MITUFINGER-COLOR

Xiaomi MITU Finger (Surpriză)

Produs nou

30,00 lei

Xiaomi a intrat puternic pe piață cu o mulțime de produse eficiente și practice din toate sectoarele tehnologice. Unul dintre cele mai remarcabile sectoare în care activează firma, este cel al divertismentului care cuprinde produse interesante și folositoare pentru utilizatori, precum Xiaomi MITU Finger. Această jucărie cu design original stimulează mintea și în același timp reduce stresul. Să vedem despre ce este vorba.

Caracteristicile jucăriei

Această jucărie face parte din familia MITU, are un design ce amintește de piesele clasice de Lego, combină diferite culori și păstrează stilul minimalist caracteristic firmei Xiaomi. Jucăria are colțurile rotunjite, iar diversele părți ale structurii pot fi asamblate în mod liber. În total,  pachetul cuprinde 33 de piese demontate și distribuite în pungi mici, în așa fel încât utilizatorul trebuie să asambleze singur cubul combinând diversele accesorii în forma dorită.

Specificații

Această jucărie anti stres are mărimea adecvată atât pentru adulți cât și pentru copii și nu cântărește mai mult de 5 grame, fiind foarte ușor și comod de transportat și folosit, în orice loc. În definitiv, acest mic cub, format din piese mobile, demonstrează faptul că nu avem nevoie de dispozitive electronice pentru a petrece timpul liber în familie sau individual, și  mai ales pentru a stimula mintea și reduce stresul. În plus, raportul calitate – preț este excelent așa cum ne-a obișnuit gigantul asiatic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi MITU Finger (Surpriză)

Xiaomi MITU Finger (Surpriză)

15 alte produse in aceeasi categorie: