MITUFINGER

Xiaomi MITU Finger

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

30,00 lei

Se părea că Xiaomi a acoperit toate sectoarele pieței cu nenumărătatele sale produse multifuncționale. Totuși, intrarea pe piață a produsului MITU Finger arată faptul că gigantul asiatic mai are multe de făcut și mai exisită domenii în care să își lase amprenta. Pe piața jucăriilor a avut succes cu acest produs original și ieșit din comun.

Ce este Xiaomi MITU Finger?

Este o jucărie antistres asemănătoare unei piese de Lego. Are un aspect simplu, combină culorile gri, alb și portocaliu; poate atinge un unghi de 0 grade datorită colțurilor rotunjite care permit rotirea.

Forma de prezentare a jucăriei este o cutie cu 33 de piese mici din care se poate construi un cub antistres. Aceste piese se pot combina cu accesoriile robotului MITU pentru a crea forme unice și personale.

Caracteristicile jucăriei antistres de la Xiaomi

Jucăria de mici dimensiuni, nu cântărește mai mult de 5 grame, este ușor de transportat și ideală atât pentru copii, cât și pentru adulți. Xiaomi MITU Finger este compus din material ABS și este dovada că nu avem nevoie doar de dispozitive electronice pentru a alunga plictiseala, iar raportul calitate preț este excelent.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi MITU Finger

Xiaomi MITU Finger

15 alte produse in aceeasi categorie: