Smartwatches

Odată ce ne obișnuim cu avantajele unui dispozitiv tehnologic, ne este greu să renunțăm la el. Dacă achiziționezi un smartwatch de la Xiaomi, nu vei putea să trăiești fără el, deoarece specificațiile sale sunt atrăgătoare iar raportul calitate preț este excelent. 


Mai multe informații
Se afişează 1 - 15 din 15 articole

De la înființarea sa în 2010, gigantul asiatic s-a extins foarte mult și a lansat pe piață multe produse diverse și originale. Un succes deosebit a avut pe piața de smartwatch-uri, iar multi utilizatori au devenit dependenți de aceste dispozitive capabile să monitorizeze multe aspecte din viața de zi cu zi, precum sănătatea, sportul, somnul etc.

Smartwatch-uri: pentru o viață mai bună.

Catalogul Xiaomi cuprinde multe smartwatch–uri, printre care se remarcă cele din gama Amazfit, cu o serie de specificații atractive pentru iubitorii sporturilor. Ceasurile din această serie monitorizează ritmul cardiac, caloriile arse, numărul de pași etc. Au design rezistent la agenții externi, sunt foarte comode, create pentru a optimiza experiența în timpul activităților fizice. Gadget-ul cel mai remarcabil din această gamă este Xiaomi Amazfit, primul wearable care are integrat un GPS de 8 nanometri și un procesor puternic de 1.2 GH.

Din seria Amazfit mai fac parte Stratos 2, un smartwatch care combină designul clasic cu cel sportiv și Xiaomi Amazfit BIP, care a fost creat  și lansat de filiala Huami, însă respectă filosofia gigantului asiatic. Acest smartwatch fitness are un accelerometru cu trei axe, de înaltă conectivitate si senzor GPS, este rezistent la șocuri și apă.

Alte smartwatch-uri de la  Xiaomi

Ciga Design este un model mai puțin cunoscut, însă a avut succes pe piața tehnologică deoarece este fabricat din materiale de cea mai bună calitate și este decorat cu 19 pietre prețioase, precum cristal safir și oțel inoxidabil. Acest smartwatch este aproape indestructibil, iar utilizatorii își pot desfășura activitățile fără prea multe griji.  Brățara Xiaomi Mi Band 2, dispune de aceleași caracteristici, însă este fabricată din silicon, fiind mai ușoară și mai confortabilă.