Amazfit GTR

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

464,75 lei

715,00 lei taxe incluse

-35%

Xiaomi a depus eforturi în sectorul ceasurilor inteligente și a îmbunătățit progresiv calitatea acestor dispozitive wearable pe care le-a dotat cu specificații tot mai interesante. Amazfit GTR este un ceas care se menține în gama economică a gigantului asiatic, însă se remarcă prin calitate și funcții atractive  pentru utilizatori.

De fapt, acest mic dispozitiv se poate mândri cu cea mai mare autonomie de pe piață.  În plus, acest ceas îndeplinește funcții multiple precum controlul datelor și notificarea mesajelor. Să vedem care sunt caracteristicile acestui dispozitiv.

Funcții

Amazfit GTR este un smartwatch ideal pentru sportivi și pentru persoanele care obișnuiesc să realizeze exerciții fizice de orice tip. Cu ajutorul acestui ceas, utilizatorii pot înregistra diverse date referitoare la activitățile desfășurate de-a lungul unei zile:  numărul pașilor, caloriile arse, precum și traseul exact realizat, datorită tehnologiei GPS. De asemenea, ceasul măsoară pulsul cu o precizie de 97.24% datorită modulului Bio Tracker PPG. 

Acest ceas este foarte util pentru a măsura durata și calitatea somnului utilizatorilor. În plus, poți ieși la alergat fără să iei portofelul cu tine, deoarece acest smartwatch Amazfit  dispune de tehnologie NFC care permite conectarea la cardul de credit, cardul de transport public sau alte metode de plată.

Gândit pentru sportivi

Xiaomi Amazfit GTR a fost creat pentru a fi folosit la practicarea a 12 sporturi diferite, precum: jogging, ciclism, schi, ridicare de greutăți și natație.  Ceasul este rezistent la apă și praf conform certificatului IP68 și dispune de o rezistență de 5 atmosfere care permite scufundarea la adâncime de până la 50 de metri. Astfel, utilizatorii pot realiza antrenamente de natație, pot înota în piscine sau în mare și pot face duș, fără teama de a strica ceasul.

Pe ecranul ceasului pot fi primite și citite notificările de pe smartphone, dacă cele două dispozitive au fost conectate în prealabil prin intermediul aplicației. În acest fel, utilizatorii pot realiza activități fizice și în același timp pot verifica mesajele, notificările  de pe WhatsApp sau apelurile importante.

Autonomie mare și alte detalii despre hardware

Cea mai remarcabilă  caracteristică a ceasului Xiaomi Amazfit GTR este autonomia de 24 de zile care poate fi prelungită până la 74 de zile dacă utilizatorii aleg să renunțe la anumite funcții și să folosească dispozitivul în modul de bază. În ziua de azi, bateriile sunt tot mai puternice, însă nici un alt smartwatch de pe piață nu are o autonomie atât de mare.

Design

Designul este unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv. Este disponibil în două versiuni: de 47 de milimetri cu ecranul de 1.39 inch și de 42 de milimetri cu ecranul de 1.2 inch, conform preferințelor și mărimii încheieturii utilizatorilor.

Indiferent de dimensiunea ceasului, ecranul este circular, AMOLED, cu strat Gorilla Glass 3, iar cureaua este disponibilă în diverse culori și materiale. Pentru   GTR de 47 mm sunt disponibile următoarele opțiuni:  argintiu (oțel inoxidabil), titan (gri),  negru (aliaj de aluminiu). Pentru modelul de 42 mm sunt disponibile culorile: negru, roz deschis, roz corai, argintiu și o ediție specială cu pietre prețioase.

Cureaua ceasului poate fi din piele sau silicon. Cea din silicon este ideală pentru realizarea de exerciții fizice, în special sporturi acvatice. Butoanele sunt poziționate în partea laterală a ceasului, imitând stilul clasic, unul este butonul de back și închidere a dispozitivului, iar celălalt este folosit  pentru a accesa diverse funcții, pentru a alege activitatea sportivă și alte opțiuni de personalizare.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Amazfit GTR

Oficial Global Version

Recenzii

Nota 
Dulinszky László 2019-12-28
Beton..

Îl am de câteva zile... Acumulatorul ține incredibil de mult. După 8 zile a scăzut cu 20% nivelul. Se împerechează evident cu Xiaomi, şi Huawei, dar cu Samsung nu am reuşit. Indicatorii sunt reali, am verificat. Îşi merită banii.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Amazfit GTR

  Amazfit GTR

  Accesorii

  19 alte produse in aceeasi categorie: