Amazfit GTS

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

650,00 lei

890,00 lei taxe incluse

-240,00 lei

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii tehnologice din lume, recunoscută în special în sectorul telefoanelor mobile. În ultimii ani, această firmă asiatică a concurat cu succes în sectorul produselor destinate sportivilor și a creat unele dintre cele mai bune produse de pe piață. Unul dintre aceste produse este Xiaomi Amazfit GTS, un ceas cu diverse specificații care se adaptează utilizatorilor, în funcție de sportul practicat.

Funcțiile  smartwatch-ului

Toate caracteristicile acestui ceas inteligent, începând cu designul și terminând cu specificațiile tehnice, sunt gândite pentru a oferi o experiență a utilizatorului pozitivă și pentru a controla diferitele variabile necesare pentru practicarea mai multor sporturi. Prezentul dispozitiv are 12 moduri sportive, iar utilizatorii pot realiza orice tip de exerciții fizice, inclusiv înot, deoarece ceasul are o rezistență la apă de 5 atmosfere.

Xiaomi Amazfit GTS dispune de o serie de senzori care monitorizează starea fizică a utilizatorilor. Printre aceștia se numără accelerometrul, senzorul optic Biotracker PPG, senzorul de presiune aer, senzorul de lumină ambientală și senzorul geomagnetic. De asemenea, ceasul include GPS+GLONASS.  Toți acești senzori îl ajută pe utilizator să știe în permanență care este localizarea sa geografică și traseul parcurs, lucru important în cazul rutelor montane sau  a concursurilor. În plus, ceasul măsoară pulsul în timpul activității fizice.

Pe lângă controlul activității fizice, acest ceas inteligent monitorizează calitatea  și durata orelor de somn și a timpilor de odihnă a utilizatorului. În definitiv, acest ceas a fost gândit și creat pentru a controla starea de sănătate a persoanelor.

Baterie, ecran și alte caracteristici tehnice

Bateria este unul din punctele forte ale acestui smartwatch cu autonomie ridicată. Bateria are 220 mAh, poate funcționa 14 zile la capacitate maximă, iar în modul economic, adică cu senzorii dezactivați, poate ajunge până la 46 de zile de autonomie.

GPS-ul este senzorul care consumă cea mai multă baterie. Chiar și așa, ceasul permite folosirea neîntreruptă a acestui senzor timp de 25 de ore. În ceea ce privește timpul de încărcare, bateria Amazfit GTS se încarcă complet în doar două ore.

Ecranul acestui smartwatch reprezintă dovada că firma asiatică a depus eforturi considerabile pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută. Ecranul este configurabil, iar widget-urile pot fi personalizate pentru a include mai multă informație. În total, pot fi personalizate până la 7 widget-uri diferite.

Ecranul este pătrat, AMOLED de 1.65 inch, cu rezoluție de 348 x 442 x 341 ppi (pixels per inch), cu strat protector Corning Gorilla Glass 3, perfect pentru realizarea mai multor activități sportive. Ecranul acestui ceas este de foarte bună calitate, rezistent la șocuri și zgârieturi.

Design și alte detalii despre Amazfit GTS

Cu un corp metalic de 4.32 x 3.62 x 1 cm și o curea cu lățimea de 2 centimetri, Xiaomi Amazfit GTS are un design care se adaptează perfect la nevoile utilizatorilor oferind o experiență comodă și eficientă. Ceasul cântărește doar 24,8 grame și are o curea ușoară din silicon care ia forma încheieturii. Pentru a întâmpina preferințele utilizatorilor, acest dispozitiv este comercializat în șase culori: negru, gri, auriu, roșu, albastru și roz.

Nu în ultimul rând, acest smartwatch dispune de tehnologie Bluetooth 5.0 pentru a transmite informații către alte dispozitive. Utilizatorii își pot alege limba de funcționare a ceasului care este compatibil cu Android 5.0  sau superior  și cu  iOS 10.0 sau  superior.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Amazfit GTS

Oficial Global Version

Recenzii

Nota 
Alexandra 2020-07-04
Buna ziua

Este un ceas excelent, folosit cu drag de peste 1 an, problema a apărut la actualizarea sistemului Android 10 la telefon, nu mai funcționează sa primesc apeluri și notificări. Cum procedez sa ii refac setările. Va mulțumesc

  Nota 
  Lajos 2020-03-28
  Recomand

  Ușor și compact, nu-l simți pe mână.Bateria ține până la 2 săptămâni dacă-l setezi să se aprindă ecranul doar de la buton! GPS-ul durează să-l găsească aproximativ 30 sec. Appul e ok, nu ai atâtea date că la Garmin, dar e suficient. Păcat că nu poți adăuga și alte sporturi...

   Nota 
   Nicolae 2020-02-11
   EXCELENT

   Un ceas util si elegant

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit GTS

    Amazfit GTS

    Accesorii

    19 alte produse in aceeasi categorie: