Amazfit X

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

660,00 lei

Dacă îți dorești un ceas inteligent cu funcții multiple și un design unic, Xiaomi îți poate oferi produsul de care ai nevoie. Amazfit X este unul dintre dispozitivele wearables cele mai remarcabile din ultimele luni. Ceasul are un ecran curbat și un design atractiv care au cucerit publicul. Pe lângă aspectul impresionant, acest dispozitiv este dotat cu o serie de funcții și caracteristici interesante.

Amazfit X. La ce folosește?

Unul dintre principalele avantaje ale ceasului Amazfit X este faptul că monitorizează frecvența cardiacă neîntrerupt, de-a lungul zilei și detectează posibilele neregularități.  Această monitorizare se realizează timp de 24 de ore, fără întreruperi, în plus, ceasul măsoară și nivelul de oxigen din sânge.

Ceasul realizează aceste măsurători cu ajutorul luminii infraroșii din senzor și oferă o analiză mai profundă a datelor decât alte dispozitive similare de pe piață. În baza acestor informații, utilizatorii își pot face o idee referitoare la starea de sănătate și pot monitoriza schimbările produse în timpul exercițiilor  fizice și a altor activități intense, iar dacă detectează anumite date în neregulă pot apela la un medic.

Nouă moduri de antrenament

Acest dispozitiv wearable Amazfit conferă o experiență a utilizatorului excelentă și este un produs ideal pentru sportivi deoarece dispune de diverse moduri de antrenament, precum jogging, ciclism, bandă de alergare, bicicletă eliptică etc.

Ceasul poate fi folosit și pentru antrenamentele de înot, deoarece este rezistent la apă și poate fi scufundat până la 50 de metri adâncime. În orice caz, este recomandabil să nu îl folosiți la duș sau în saună pentru a evita acțiunea prelungită a vaporilor de căldură care pot dăuna ceasului.

Mai mult decât un ceas sportiv

Pe lângă aceste moduri de antrenament și precizia de măsurare a frecvenței cardiace și a oxigenului din sânge, Amazfit X monitorizează și somnul. În acest sens, cu ajutorul ceasului pot fi detectate cele patru faze ale somnului: primele două faze ușoare, faza de somn profundă și ultima, faza REM. Măsurarea fazelor somnului se realizează prin monitorizarea pulsului și a mișcărilor încheieturilor.

Ceasul își aduce aportul la o viață mai activă și mai sănătoasă, trimite alerte de mișcare dacă detectează că utilizatorul a avut mai multe ore de inactivitate. De asemenea, trimite alerte când detectează un nivel ridicat de stres sau un puls crescut.

În general, senzorii integrați în ceasul Amazfit X sunt: un giroscop cu 6 axe, senzor de puls, senzor de măsurare a saturației de oxigen din sânge, senzor de lumină ambientală, GPS + GLONASS și nu în ultimul rând, senzorul de activitate și somn.

Un design cu ecran curbat

Elementul vizual cel mai remarcabil și atractiv al ceasului Amazfit este fără îndoială ecranul, curbat la 92 de grade și dimensiuni de 2.05 inch. Ecranul este AMOLED, poate atinge 400 niți luminozitate și are o rezoluție de 206 x 640 pixeli, fapt care garantează o densitate de 326 ppi.

Designul curbat face ca ecranul să fie mai lung și mai îngust, fapt care atrage atenția utilizatorilor și îl diferențiază de alte ceasuri smart de pe piață. Datorită acestui design utilizatorul poate vedea pe ecran mai multe informații în același timp.

Protejat de un cadru de titan monobloc, ecranul devine foarte rezistent și nu se deformează. În contact cu încheietura mâinii se află senzorii de frecvență cardiacă și de măsurare a nivelului de oxigen, iar finisajele sunt confortabile pentru piele. Ceasul are dimensiuni de 22.6 x 13.6 milimetri.

Baterie și alte caracteristici

Nu în ultimul rând, Amazfit X are o baterie cu litiu, cu formă curbată, situată pe fața interioară a brățării. Cu o capacitate de 200 mAh, bateria funcționează timp de șapte zile.  Acest ceas inteligent este ideal pentru un  stil de viață sportiv și pentru a monitoriza starea de sănătate a utilizatorilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Amazfit X

Amazfit X

14 alte produse in aceeasi categorie: