Mi Smart Band 5

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

188,00 lei

Mi Smart Band 5 îndeplinește o serie de funcții performante care au atras atenția utilizatorilor din întreaga lume.  Printre aceste funcții se numără încărcarea magnetică, posibilitatea de monitorizare a ciclului menstrual, ecranul OLED foarte elegant și alte specificații atractive.

Mi Smart Band 5 – Specificații

Acest dispozitiv îndeplinește mai multe specificatii interesante, în primul rând este ideal pentru a practica diverse tipuri de sport și exercițiu fizic. Brățara dispune de 11 moduri de antrenament diferite: alergat, bicicletă, înot, vâslit, bicicletă staționară, yoga, bicicletă eliptică, bandă de alergare, plimbări și antrenamente libere.

În acest fel, utilizatorii pot activa brățara înainte de începerea oricărui tip de activitate și pot controla timpul de antrenament, distanța parcursă, pulsul, ritmul mișcării etc. Aceste măsurători sunt fundamentale pentru a controla starea de sănătate și pentru a îmbunătăți modul de activitate fizică. Datorită funcției PAI (Inteligență Activitate Personală), brățara permite măsurarea zilnică a pulsului. De asemenea, brățara are integrat un microfon și difuzor. În ceea ce privește memoria, brățara dispune de 16 MB capacitate de stocare și 512 KB de memorie RAM.

Nou: monitorizarea  ciclului menstrual

Tuturor acestor funcții li se adaugă posibilitatea de monitorizare a ciclului menstrual al femeilor. Ținând cont de faptul că nu doar perioada menstruală afectează starea fizică, ci  în fiecare  moment al ciclului există anumite cerințe de oxigen și energie în corp,  utilizatoarele vor putea cunoaște întotdeauna în ce moment al ciclului se află și își pot adapta tipul de antrenament în mod corespunzător.

Conectare la smartphone și control la distanță

Mi Smart Band 5 se poate conecta prin Bluetooth la telefoanele mobile cu sisteme de operare Android și iOS. În acest fel, în timpul antrenamentului, utilizatorii vor putea primi pe ecranul brățării mesaje de WhatsApp, mailuri și alte notificări.

Brățara poate fi sincronizată cu telefonul mobil și va transmite toate datele preluate în timpul activității fizice: puls, distanță, ritm etc. În acest fel, utilizatorii își pot monitoriza starea fizică cu ajutorul smartphone-ului. În plus, funcția de control la distanță permite realizarea de fotografii în modul declanșare la distanță.

Această brățară inteligentă dispune de conexiune NFC, pentru realizarea de plăți.  Această funcție este ideală pentru sportivi deoarece nu mai trebuie să poarte portofelul la ei când realizează activități fizice.

Design, încărcare magnetică și alte avantaje ale brățării Mi Smart Band 5

Cu dimensiuni de 47.2 x 18.5 x 12.4 milimetri, această brățară are un ecran OLED de 1.1 inch. Cu o rezolutie de 126x294 pixeli, ecranul afișează cu până la 20 % mai mult conținut decât versiunile anterioare. Însă acesta nu este ultimul avantaj, deoarece brățara dispune de încărcare magnetică, nu trebuie scoasă din curea pentru a fi încărcată. În acest fel, încărcarea se poate face ușor, fără cabluri, iar autonomia bateriei de 125mAh este de până la 14 zile.

Cureaua, disponibilă în culori vii și diverse modele, sporește confortul și permite purtarea fără probleme a brățării de-a lungul întregii zile. În plus, brățara este rezistentă la apă și poate fi scufundată până la o adâncime de 50 de metri.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi Smart Band 5

Recenzii

Nota 
stefan b 2020-10-09
10/10

Foarte multumit de achizitie, functioneaza perfect, s-a conectat fara probleme, si livrarea a fost super rapida

  Nota 
  Catalin 2020-09-10
  Mi smart band 5

  Multumit de achizitie, e usor de folosit.

   Nota 
   Vlad D 2020-08-07
   best on the market

   tot ce ai nevoie de la un smart band

   • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Mi Smart Band 5

   Mi Smart Band 5

   Accesorii

   12 alte produse in aceeasi categorie: