Mi Smart Band 6 - NFC

Produs nou

219,00 lei

Bratara inteligenta Mi Smart Band 6 a ajuns cu forta pe piata datorita unei serii de imbunatatiri interesante in ceea ce priveste designul dar, mai presus de toate, functionalitatea. Cunoști wearable Xiaomi?

Calitatea, inovația și confortul sunt cele 3 axe pe care se învârte această mare firmă, oferind în același timp dispozitive de înaltă tehnologie precum cel pe care îl vom vedea astăzi.

Îndatoririle sale?

Are 19 moduri diferite de exerciții fizice, precum box, baschet sau antrenament pe intervale de mare intensitate (HIIT). Dar, în plus, poate recunoaște automat 6 sporturi diferite: alergare în aer liber, mers pe jos, ciclism, bandă de alergare, eliptică și aparat de vâsle.

Pe de altă parte, Xiaomi Mi Smart Band 6 vă permite să măsurați parametri precum distanța parcursă, durata exercițiului fizic, caloriile arse... Și, de asemenea, ritmul cardiac al utilizatorului, cu un sistem inteligent de monitorizare care analizează sănătatea inimii. 24 de ore pe zi, inclusiv momente de exerciții fizice și odihnă, pentru a realiza un control mai eficient al sănătății.

„Ascultă-ți corpul”

Aceasta este revendicarea principală a dispozitivului, care pe lângă funcțiile de mai sus, este conceput pentru a monitoriza saturația de oxigen din sânge: un factor crucial pentru sportivii de înaltă performanță, dar și pentru cei care doresc să aibă grijă de sănătatea lor și să cunoască starea. a ciclului tău respirator.

În acest fel, este posibil să se măsoare saturația de oxigen din sânge în timpul zilei și pe timp de noapte, pe lângă măsurarea calității somnului în diferitele sale faze: somn ușor, profund, REM... Și cum puteți interpreta rezultate?

Aplicația oferă sfaturi științifice pentru a indica calitatea somnului tău și alți parametri legați de sănătatea ta. Astfel, dacă detectează anomalii sau puncte de îmbunătățire, poți fi conștient de el pentru a merge la un specialist sau, pur și simplu, pentru a-ți cunoaște mai bine corpul.

Caracteristicile Mi Smart Band 6

Acest wearable se remarcă printr-un ecran AMOLED de 1,56” care acoperă 100% din suprafață, oferind astfel o experiență de utilizator mai confortabilă. De remarcat faptul că aria de afișare este cu 50% mai mare decât cea a Mi Smart Band 5. Toate acestea, fără a scăpa de confortul la practicarea sportului, care este obiectivul fundamental al dispozitivului.

Desigur, este submersibilă (până la 50 de metri adâncime), așa că o poți purta în timp ce faci un duș, faci baie în mare sau faci sporturi nautice.

Autonomia este la culmea tuturor acestor lucruri: încorporează o durată de viață extra lungă a bateriei, care ajunge la 19 zile fără a fi nevoie să se încarce în modul de economisire a bateriei.

Modurile pe care le ofera sunt:

 • Intensiv: durata de 5 zile
 • Normal: durata de 14 zile
 • Economii de energie: durata 19 zile

Bucurați-vă de sport și de o viață sănătoasă, mână în mână cu brandul numărul 1 în lume în materie de purtabile.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi Smart Band 6

Pagina oficială a Mi Smart Band 6 NFC

Notă importantă: plata și utilizarea NFC este compatibilă numai cu cardurile de debit/credit MasterCard și depinde, de asemenea, de țara și banca utilizatorului.

Recenzii

Nota 
Pop E 2021-10-31
Bun pentru sanatate.

Daca vrei sa-ti monitorizezi miscarea, sanatatea in general e o alegere buna.

  Nota 
  Florin B. 2021-10-21
  Produs bun

  Fata de versiunile anterioare, aceasta bratara vine cu mai multe optiuni interesante.

   Nota 
   Lucia 2021-06-18
   Referitor mi band 6

   Da, nu are NFC, care este doar pt China. Dar plățile le poți face și cu cardul sau chiar cu telefonul. Este o brățară fitness! Am cumpărat acest band in luna aprilie. Un produs bun, bateria durează cam 5-6 zile, depinde de utilizator. Monitorizează somnul, pulsul, nivelul de oxigen din sânge, nivelul de stres. Arată mai puțini pași decât faci, dar nu este o problema. Recomand!

    Nota 
    Simona 2021-05-21
    NU RECOMAND

    L-am returnat

     Nota 
     Roxana 2021-05-21
     aproape perfecta

     nu are NFC

      Nota 
      Marius 2021-05-21
      imi place

      OK recomand

       Nota 
       irina 2021-05-21
       Bun

       nu NFC

        Nota 
        teodor 2021-05-21
        foarte OK

        excelent

         Nota 
         marian 2021-05-21
         ecranul foarte mare

         super

          Nota 
          Adrian 2021-05-21
          Foarte buna

          RECOMAND

           Nota 
           vasile 2021-05-21
           bun produsul

           ecran mare

            Nota 
            Florentina 2021-05-21
            Recomand

            Ecran mai mare

             Nota 
             Sonia 2021-05-21
             Foarte Multumit

             Perfect

              Nota 
              Andrei 2021-05-21
              Recomand

              Excelent

               Scrie-ti parerea!

               Scrie o recenzie

               Mi Smart Band 6 - NFC

               Mi Smart Band 6 - NFC

               18 alte produse in aceeasi categorie: