Amazfit BIP

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

377,00 lei

Gigantul asiatic se ghidează după o filosofie de muncă care l-a adus pe culmile tehnologiei internaționale. Astfel, Xiaomi Amazfit BIP, este o opțiune sigură pentru clienții din România care doresc să realizeze activități sportive folosind un smartwatch rezistent și multifuncțional.

Huami, fidel rădăcinilor sale

Acest dispozitiv din categoria smart este în realitate rezultatul muncii lui Huami, o filială a gigantului asiatic care câștigă tot mai multă recunoaștere și prestigiu pe piața dispozitivelor wearables. Această ramură a companiei Xiaomi se ghidează după aceleași principii, astfel că Amazfit BIP are caracteristici recognoscibile. În primul rând, device–ul are incorporat un ceas fitness cu accelerometru cu trei axe și diverși senzori care măsoară tensiunea arterială, ritmul cardiac și alte variabile. Conexiunea Bluetooth, tehnologia GLONASS și un senzor GPS sporesc valoarea acestui smartwatch care are o baterie de 190 mAh și este compatibil cu sistemele Android 4.4 și următoarele și iOS 8.0 și următoarele.

Designul este important

Este evident că Xiaomi dă importanță aspectului, iar designul atractiv și modern nu dezamăgește publicul exigent. Device–ul se remarcă prin originalitate, iar display-ul de 1.28 inch, cu o rezoluție de 176 x 176 pixeli, acoperit cu sticlă de 2.5D garantează utilizatorului o experiență unică.

Versiunea Internațională în engleză.

Recenzii

Nota 
Lucian 2019-07-19
Multumit

Recomand. Multumit.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit BIP

    Amazfit BIP

    15 alte produse in aceeasi categorie: