AMAZSTRA2

Amazfit Stratos 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 035,00 lei

Xiaomi și-a început activitatea pe piața telefoanelor mobile, segment în care se bucură de prestigiu internațional. Cu timpul, gigantul asiatic și-a extins activitatea și a inclus în catalogul său produse diverse. În segmentul ceasurilor, firma a avut succes cu Xiaomi Amazfit Stratos 2: a doua generație a unui smartwatch fitness.

Putere și autonomie

Înainte de a achiziționa un dispozitiv, trebuie să îi cunoaștem caracteristicile.  Xiaomi Amazfit Stratos 2 este echipat cu tehnologie de ultimă generație. În primul rând,  este compus din materiale impermeabile (grad de protecție IP68) și este ultra rezistent la apă (certificare 5ATM), praf, transpirație, lovituri și zgârieturi, fiind ideal pentru realizarea de activități sportive.

Memoria RAM  de 512 MB și memoria internă de 4 GB sunt suficiente pentru a stoca toate informațiile preluate zilnic de sistemele de poziționare (GLONASS și GPS): distanța parcursă, altitudine, ritm, puls etc.  Bateria de 280 mAh îi conferă o autonomie de până la 5 zile.

Designul și ecranul dispozitivului Xiaomi Amazfit Stratos 2

Xiaomi este o firmă care pune accentul pe design. Amazfit Stratos 2 are un aspect elegant datorită combinației de materiale folosite la fabricarea sa. Fiind un model fitness, are o curea funcțională din silicon, butoanele din oțel inoxidabil, îmbrăcat în fibră de carbon dau o senzație plăcută la atingere, iar cadrul  ceramic este finisat  manual. În centru se află ecranul cu rezoluție HD (320 x 300 pixeli) care afișează apelurile, e-mail-urile, mesajele și alte informații.

Versiunea Internațională în engleză.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Amazfit Stratos 2

Amazfit Stratos 2

Accesorii

15 alte produse in aceeasi categorie: