BAND2

Xiaomi Mi Band 2

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

141,00 lei

Xiaomi caută întotdeauna să creeze produse inovatoare, iar factorul surpriză este obiectivul său principal. Încă o dată a reușit să-și surprindă plăcut publicul printr-un dispozitiv dotat cu cele mai bune specificații. Este vorba de Xiaomi Mi Band 2, o brățară inteligentă capabilă să îndeplinească cu ușurință diverse funcții.

Designul unei brățări speciale

Gigantul asiatic a depus un efort considerabil pentru ca utilitatea brățării Mi Band 2 să meargă mână în mână cu designul acesteia. Are un display mare cu buton tactil care răspunde bine la amprentă și permite navigarea ușoară în meniu. Oferă informații despre distanța parcursă, ritmul cardiac, numărul de pași, caloriile arse, precum și date de bază ca ora, data și vremea.

Tehnologia înaltă din Mi Band 2

Brățara este fabricată din silicon, iar pe lângă designul ergonomic care îi oferă confort, se remarcă mai ales prin specificațiile tehnice. Bateria de 70 mAh are o durabilitate de până la 20 de zile, este compatibilă cu sistemele Android și iOS, iar rezistența îi conferă o durată de viață lungă. Toate aceste caracteristici transformă Xiaomi Mi Band 2 într-o brățară fitness excelentă pentru realizarea de exerciții fizice sau a altor activități.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Xiaomi Mi Band 2

Oficial Global Version

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Accesorii

14 alte produse in aceeasi categorie: