BAND3

Xiaomi Mi Band 3

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

175,00 lei

225,00 lei taxe incluse

-50,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Versiunea Oficiala Globala.

Majoritatea produselor Xiaomi dispun de inteligență artificială și de o mulțime de funcții surprinzătoare. Xiaomi Mi Band 3 este o brățară inteligentă gândită pentru a monitoriza starea fizică și de sănătate a utilizatorilor, în timpul oricăror activități.

Caracteristicile Xiaomi Mi Band 3

Poate cea mai remarcabilă caracteristică a brățării Xiaomi Mi Band 3 este că poate fi scufundată în apă până la 50 m, fiind foarte utilă pentru înotul în piscină sau în mare.

Altă funcție surprinzătoare și atractivă a brățării Mi Band 3 este cipul NFC care permite utilizatorilor să realizeze plăți în magazine. În plus, ecranul tactil OLED de 0.78 inch și 120 x80 pixeli permite alunecarea ușoară a degetului între opțiunile din meniu. Printre alte funcții se numără primirea de apeluri și mesaje, sincronizarea cu aplicațiile de smartphone și monitorizarea mai multor date referitoare la sănătate: ritm cardiac, număr de pași, ore de somn, calorii arse, etc.

Alte detalii despre Mi Band 3

Bateria este de 110 mAh, suficientă pentru o autonomie de 20 de zile. În plus, brățara fitness dispune de mai mulți senzori, precum accelerometru ADI și un pulsometru care transmite informații fidele. Pentru verificarea informației, transmitere de date și monitorizare, brățara poate fi conectată la alte dispozitive prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.2 LE și a sistemului NFC.

Designul este stilizat cu finisaje rotunjite, cureaua este disponibilă în trei culori. Per ansamblu, aspectul brățării amintește de valorile firmei Xiaomi: eleganță, simplitate și tehnologie.

Versiunea Standard nu dispune de NFC.

Recenzii

Nota 
Eduard 2019-07-19
Foarte Util

Materiale de calitate, comoda, baterie buna, screen super sensibil

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi Mi Band 3

  Xiaomi Mi Band 3

  Accesorii

  16 alte produse in aceeasi categorie: