BAND4

Xiaomi Mi Band 4

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

195,00 lei

Toate produsele create de Xiaomi poară amprenta calității, inovării și tehnologiei superioare. În cazul de față este vorba de Xiaomi Mi Band 4, o brățară care a cucerit utilizatorii cu funcțiile sale multiple și designul atractiv și modern. Să vedem ce funcții îndeplinește această brățară, care sunt caracteristicile sale, precum și elementele care o poziționează pe primele locuri pe piața de produse wearables.

La ce folosește Xiaomi Mi Band 4?

Mulți utilizatori folosesc această brațară pentru a face exerciții fizice, deoarece îndeplinește funcția de antrenor pentru diverse sporturi.  Funcția principală a acestei brățări este să înregistreze activitățile sportive, în special înotul. Astfel, această brățară poate fi scufundată până la 50 de metri adâncime și măsoară distanța parcursă și mișcările înotătorilor. De asemenea, este utilă în cazul altor activități acvatice, precum surf-ul și poate fi folosită pentru diverse alte activități sportive: jogging, mersul pe bicicletă, escaladă, fitness etc.

Cât de folositor este cu adevărat acest wearable? Pe lângă funcțiile specifice înotului, această brățară măsoară frecvența cardiacă atât în timpul activităților fizice, cât și în repaus și integrează un accelerometru cu șase axe.   Dacă frecvența cardiacă atinge valori crescute, utilizatorul va primi o notificare pentru a reduce intensitatea exercițiilor fizice realizate. Xiaomi Mi Band 4 poate monitoriza somnul, oferă date despre diversele faze ale somnului în timpul nopții și calculează tipul real pe care utilizatorul îl petrece dormind.

Specificații wearable

Ecranul și culoarea sunt vedetele brățării  Xiaomi Mi Band 4. Ecranul  AMOLED de 0.95 inch, cu  rezoluție de 240 x 140 pixeli, afișează cu   39.9% mai mult conținut decât predecesoarea sa Mi Band 3. În plus, nu mai are buton aparent, lăsând loc unei suprafețe  tactile care permite folosirea brățării comod și fluid. Dispozitivul integrează tehnologie 2.5D și are un design  rotunjit și atractiv, fără tradiționalele unghiuri drepte.

Brățara dispune de două versiuni de baterie: una de 125mAh și alta de 135 mAh. Ținând cont de faptul că acest dispozitiv are nevoie de foarte puțină energie pentru a funcționa, bateria descrisă este puternică și durabilă.

Design și alte caracteristici

În total, brățara măsoară 21.6 milimetri lungime și 10.8 lățime, are o greutate de 22.1 grame fără NFC, iar varianta cu NFC cântărește 22.2 grame. Dacă ești hotărât ce  variantă să alegi, trebuie să știi că versiunea cu NFC permite realizarea de plăți în diverse locuri și poți integra cardul de autobuz sau metrou pentru a călători fără să scoți portofelul din buzunar. Este suficient să  apropii brățara de senzor pentru a realiza plata.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că brățara este compatibilă cu diverse dispozitive cu comandă vocală, poate fi conectată la sistemele de domotică de la Xiaomi și conectată la electrocasnice.

Versiunea Standard nu dispune de NFC. Oficial Global Version.

Recenzii

Nota 
Daniel-Mircea 2020-08-06
Recomand

Utilizez aceasta versiune de o jumatate de an si sunt multumit de modul in care functioneaza

  Nota 
  Sotin T. 2020-04-25
  Excelent

  Merita investitia.

   Nota 
   Elena 2020-04-04
   Excelent

   Foarte multumit. Best buy.

    Nota 
    Denis 2020-04-04
    Recomand

    Foarte bine

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Xiaomi Mi Band 4

     Xiaomi Mi Band 4

     Accesorii

     15 alte produse in aceeasi categorie: