Mijia Quartz Watch

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

358,00 lei

Xiaomi a combinat eleganța cu inteligența, iar rezultatul este Mijia Quartz Watch, un  ceas cu aspect clasic, dotat cu funcții smart. Printre aceste funcții se numără pedometrul care numără pașii și conectivitatea Bluetooth. Ora poate fi citită în mod analog.

Cum funcționează Xiaomi Mijia Quartz Watch

Datorită senzorilor de care dispune, ceasul produs de gigantul asiatic poate intra în categoria smart. Prin tehnologia Bluetooth 4.0,  ceasul poate fi conectat la smartphone, cu sistem de operare Android sau iOS și îndeplinește funcții precum notificare apeluri, alarmă și altele. Ceasul poate fi conectat la ora universală, astfel încât să fie întotdeauna actualizat, indiferent de starea bateriei sau schimbările de oră, primăvara și toamna. În plus, Quartz Watch este rezistent la apă, la o adâncime de până la 30 de metri.

Design și alte caracteristici

Xiaomi Mijia Quartz Watch are o sferă de 40 mm și se remarcă printr-un aspect simplu și elegant. Disponibil pe alb, negru și gri,  dispune de autonomie mare datorită bateriei CR243, folosită în mod normal de ceasurile tradiționale. Curelele sunt ușor interschimbabile, astfel încât utilizatorii ceasului Quartz de la Xiaomi pot alege în fiecare zi culoarea preferată și să se bucure de funcțiile și calitatea ceasului. 

 

Recenzii

Nota 
GEORGESCU PAUL IONUT 2020-05-15
Ceas Xiaomi Mijia Quartz

Foarte mulțumit de smartwatch .

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mijia Quartz Watch

    Mijia Quartz Watch

    15 alte produse in aceeasi categorie: