SCALE2

Xiaomi Mi Scale 2

Produs nou

240,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Deși Xiaomi și-a început activitatea în domeniul telefoanelor mobile, cu timpul a devenit expert în lansarea de produse performante și atractive,  gândite pentru a ușura viața clienților săi. Xiaomi Mi Scale 2 este unul dintre cele mai de succes produse create de gigantul asiatic. Pe lângă faptul că măsoară greutatea, acest cântar inteligent  dispune de o serie de funcții  atractive.

Bioimpedanță, pentru un stil de viață sănătos

Acest cântar de la Xiaomi integrează un mic ecran LED sub suprafața de plastic, vizibil doar când utilizatorul se cântărește. Pe ecran nu este afișată doar greutatea, ci  și alte valori pe care un cântar tradițional nu este capabil să le măsoare, precum procentul de grăsime, grăsimea viscerală, masa musculară, greutatea oaselor, cantitatea de apă din corp, vârsta metabolică și indicele de masă corporală. Astfel, în funcție de rezultatele obținute, utilizatorii își pot adapta dieta și stilul de viață.

De exemplu, chiar dacă două persoane au aceiași greutate și înălțime, una dintre ele poate avea un procent de grăsime mai ridicat, iar cealaltă o cantitate de apă scăzută în corp. Astfel, după cântărire, utilizatorii vor știi dacă trebuie să țină dietă sau să se hidrateze mai mult. Cântarul este dotat cu tehnologie BIA care permite afișarea datelor de bioimpedanță, dispune de conexiune Mi Fit, compatibil cu iOS și Android pentru transferul datelor pe smartphone. Cântarul poate înregistra datele a 16 utilizatori.

Design și alte detalii despre cântar

Xiaomi nu a neglijat nici aspectul acestui cântar dotat cu specificații de foarte bună calitate.  Designul este atractiv, cu finisaje albe, de sticlă temperată și ABS curbat. Colțurile rotunjite și suprafața ușor curbată sunt gândite pentru a ușura folosirea și a spori confortul, iar piciorușele de la bază previn alunecarea cântarului.

În general, acest dispozitiv contribuie la un stil de viață mai sănătos și poate fi folosit de persoane de orice vârstă, inclusiv copii și bebeluși. Rangul de măsurare este între 100-150 de grame, cu precizie de ± 50 grame și poate afișa valorile în kilograme sau livre. Greutatea cântarului este de 1,2 kg. funcționează cu Bluetooth 5.0 și este alimentat cu trei baterii de tipul AAA.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Scale 2

Xiaomi Mi Scale 2

30 alte produse in aceeasi categorie: