MIAOCE

Xiaomi Miaomiaoce

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

175,00 lei

Xiaomi Miaomiaoce este un dispozitiv care ne permite să controlăm în permanență starea de sănătate a celor mici. Acest termometru fabricat din oțel inoxidabil 316, cu dimensiunea de 17 mm și conductivitate termică mare, verifică temperatura bebelușului la fiecare două secunde și jumătate. Datorită caracterului inteligent al gadget-ului se poate stabili o valoare maximă și una minimă, iar când temperatura atinge acest nivel, termometrul va trimite automat un semnal către smartphone prin intermediul aplicației Xiaomi.

Avantajele dispozitivului Xiaomi Miaomiaoce

Părinții pot dormi liniștiți în nopțile când cel mic este un pic bolnav, deoarece alarma îi va avertiza când crește temperatura bebelușului. Xiaomi Miaomiaoce nu afectează pielea bebelușului, permite stocarea datelor, rămâne conectat la smartphone în permanență și poate fi spălat ușor cu apă și săpun.  

Versiunea noastra are inclusa in cutie 20 de piese pentru inlocuirea plasturelor adezive.

Recenzii

Nota 
Iuliana C 2021-06-22
Recomand

Am comandat de curând acest termometru, la prima vedere sunt foarte mulțumita! Este mic, nu chinui bebelușul și ușor de aplicat!

  Nota 
  Sorina A 2020-01-23
  Indispensabil

  Mi se pare indispensabil când ai un copil cu episoade febrile. Este un produs excelent, iar personalul a dat dovada de mult profesionalism. O echipa excelenta!

   Nota 
   Andreea 2020-01-20
   Curiozitate

   Am achiziționat de curând un astfel de termometru fara sa caut prea multe informatii in prealabil, intrebarea mea este daca se reincarca?!

    Nota 
    Cristi V 2019-09-27
    Practic

    Mic și practic mai ales noaptea când stai cu grija....

     Nota 
     Emil D 2019-08-30
     Extrem de util

     Un produs de care nu ne putem lipsi cand are copilul febra; monitorizare in timp real, setare alarma cand se atinge un prag, istoric evolutie febra. Softului ii lipsesc unele traduceri dar este destul de intuitiv.

      Nota 
      ALINA 2019-07-29
      PERFECT

      Recomand pentru toti cei care au copii dar si pentru adulti ,este foarte foarte util pentru toata lumea.Recomand.

       Nota 
       Vasile 2019-07-29
       Recomand

       Perfect

        Scrie-ti parerea!

        Scrie o recenzie

        Xiaomi Miaomiaoce

        Xiaomi Miaomiaoce

        Accesorii

        30 alte produse in aceeasi categorie: