ELECSHAVER

Xiaomi Mijia Electric Shaver

Produs nou

260,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Xiaomi Mijia Electric Shaver respectă valorile care caracterizează marca asiatică. Dispozitivul a intrat puternic pe piața occidentală datorită specificațiilor tehnice și a raportului calitate –preț foarte avantajos. Pentru a lansa acest aparat de ras, gigantul asiatics-a asociat cu Remington, o marcă foarte bună în acest domeniu. Această asociere reprezintă o dovadă clară a calității produsului.

Principalele caracteristici ale aparatului de ras

Acest dispozitiv are trei lame diferite și dispune de un sistem plutitor de 360 de grade. Astfel, aparatul se adaptează la diverse contururi ale feței și previne tăieturile și rănile. În plus, Xiaomi Mijia Electric Shaver are o viteză de 3.9 mm pe secundă, optimă pentru un bărbierit comod și precis. Are o baterie cu litiu care permite folosirea gadget-ului timp de 60 minute, cu un timp de încărcare de aproximativ două ore.

Mijia Electric Shaver: Design și alte specificații

Ca orice dispozitiv fabricat de gigantul asiatic, acest produs are un design îngrijit și elegant. Învelit într-o carcasă de oțel PPG, aparatul de ras este rezistent la apă, cu calificativul IPX7. Datorită finisajelor netede, dispozitivul este ușor de folosit și curățat. Mijia Electric Shaver cântărește 176 grame și are dimensiuni de 15.50 x 5.80 x 5.80 cm.

Recenzii

Nota 
Daniel 2020-03-23
Recomand

Neasteptat de bun,

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mijia Electric Shaver

    Xiaomi Mijia Electric Shaver

    30 alte produse in aceeasi categorie: