MIJIA-INCALUSB

Xiaomi Mijia încălzitor cană

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

249,00 lei

Dacă îți place să bei ceai, cafea sau alte băuturi calde în timp ce lucrezi la birou sau te relaxezi pe canapea, Xiaomi îți propune unul dintre cele mai originale dispozitive tehnologice apărute pe piață până în prezent. Este vorba despre Xiaomi Mijia încălzitor, o bază portabilă care atinge o temperatură de până la 60 de grade și menține calde băuturile așezate pe ea.

Cum funcționează?

Această bază are două funcții care pot fi selectate cu ajutorul a două butoane tactile. Una dintre ele este funcția de ceas care permite selectarea și întreruperea timpului de funcționare. A doua funcție este cea de termometru care permite alegerea temperaturii la care dorim să încălzim băutura. Termometrul poate fi setat între 50 și 60 de grade.

În plus, acest dispozitiv interesant de la Xiaomi dispune de un senzor de gravitate care detectează dacă pe bază este așezat un pahar, o cană sau un alt recipient. În acest fel, dispozitivul se închide automat și revine la temperatura camerei în momentul în care recipientul este ridicat.

Un produs elegant și ecologic

Xiaomi Mijia încălzitor se alimentează cu electricitate de la priză și face parte din lanțul de produse ecologice a gigantului asiatic și de aceea nu poartă logo-ul fabricantului. În acest fel, te poți bucura de ceaiul preferat, de o cafea caldă sau orice altă băutură, în orice loc de la birou sau acasă, fără să mai ai nevoie de un cuptor cu microunde.

Dispozitivul are un design cu finisaje minimaliste și elegante, caracteristice gigantului asiatic. Acest încălzitor de cană disponibil în alb și negru și se va potrivi perfect în orice loc îl vei așeza.

Recenzii

Nota 
Nicoleta 2020-06-24
Super

Am tot vrut sa iau genul acesta de incalzitor, insa erau prin USB si citisem ca nu incalzesc destul. Acesta chiar incalzeste bine, la temperatura perfecta. E numai bun pentru cei care trag toata ziua de o cafea :)

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mijia încălzitor cană

    Xiaomi Mijia încălzitor cană

    30 alte produse in aceeasi categorie: