ZAYATA

Xiaomi Mijia ZAYATA

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

155,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Există multe persoane care iau medicamente în mod regulat și au nevoie de un sistem de organizare. Xiaomi a creat Mijia ZAYATA, o cutie de medicamente inteligentă care garantează organizarea perfectă a medicamentelor și propune o serie de elemente atractive.

La ce folosește Xiaomi Mijia ZAYATA?

Nu este prima dată când gigantul asiatic își arată grija față de bunăstarea și starea de sănătate a utilizatorilor săi. Această cutie de medicamente are compartimentele necesare pentru a păstra pastilele în funcție de zilele săptămânii. Deoarece este un dispozitiv inteligent, se poate programa o alarmă care să aducă aminte utilizatorului când trebuie să ia medicamentele.

Cum se utilizează cutia de medicamente?

Mijia ZAYATA este un dispozitiv interesant pentru orice persoană indiferent de vârstă, deoarece este simplu de folosit, chiar și pentru cei care nu sunt obișnuiți cu tehnologia. Pentru a-i monitoriza funcțiile, acest dispozitiv se poate conecta la smartphone prin intermediul aplicației Zayata LeBox, disponibilă în Play Store și în App Store. De exemplu, cu ajutorul acestei aplicații se poate stabili ora la care se deschide cutia pentru a lua medicamentele.

Un design simplu și comod

Cu dimensiuni de 11.3 x 11.3 x 2.7 centimetri și o greutate de doar 120 grame, cutia de medicamente de la Xiaomi are un corp rotund, de plastic, de culoare albă și funcționează cu baterii tipul AAA. Acest design permite folosirea simplă și comodă a dispozitivului, un adevărat ajutor pentru uituci.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia ZAYATA

Xiaomi Mijia ZAYATA

28 alte produse in aceeasi categorie: