POPULELE

Xiaomi Populele

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

760,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Gigantul asiatic a lansat un produs original: Xiaomi Populele, un ukelele inteligent, cu conexiune Bluetooth și funcții surprinzătoare.

Ukelele Xiaomi

Xiaomi a creat diverse produse neobișnuite precum camere foto, boxe, ceasuri sau jucării de pluș, însă cel mai surprinzător este instrumentul muzical Ukelele Xiaomi Populele. Cu ajutorul unei aplicații, utilizatorii pot învăța să cânte la acest instrument mai repede și mai ușor.

Produsul dispune de tehnologie Bluetooth 4.0 și poate fi conectat la telefoanele mobile cu sistem de operare Android 4.3 sau superior. Pe gâtul chitarei se află 72 de beculețe LED de diverse culori care informează utilizatorul ce corzi trebuie să atingă sau să apese în orice moment al melodiei. Astfel, oricine poate învăța ușor și rapid să cânte un cântec la acest instrument, chiar și persoanele care nu au multe cunoștințe muzicale. În acest fel pot fi învățate până la 100 de cântece, restul depinde de practică și de urechea muzicală a utilizatorului.

Design Xiaomi Ukelele

Acest instrument muzical are finisaje din lemn de Indonezia, iar calitatea sunetului emis este inegalabilă. Xiaomi Populele este un instrument care te ajută să te relaxezi.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Populele

Xiaomi Populele

28 alte produse in aceeasi categorie: