SLEEPACE

Xiaomi Sleepace

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

121,50 lei

Xiaomi se străduiește să creeze produse care să ușureze și să îmbunătățească viața utilizatorilor. Unul dintre aceste gadgeturi este Xiaomi Sleepace, un senzor de somn care monitorizează diverse variabile în timpul nopții pentru a determina calitatea somnului utilizatorilor. În acest fel, dispozitivul furnizează periodic date utile care pot fi citite pe smartphone prin intermediul aplicație Xiaomi, via WiFi.

Caracteristicile senzorului de monitorizare a somnului

Xiaomi Sleepace este un senzor care te ajută să dormi mai bine. Senzorul poate fi conectat la orice dispozitiv inteligent pentru a fi citite informațiile adunate. În plus, senzorul poate fi folosit și controlat la distanță, fără să te dai jos din pat.

Senzorul mai îndeplinește o funcție specifică, ideală pentru cei care suferă de insomnie. Dacă apeși butonul audio emite o melodie relaxantă care te ajută să adormi și se oprește automat după ce ai adormit. Este important de știut că Sleepace nu emite nici un fel de radiații și poți dormi fără griji toată noaptea cu el alături. Designul delicat și rotunjit nu deranjează somnul.

Cum funcționează

Xiaomi Sleepace este ușor de folosit prin intermediul aplicației Mi descărcate pe telefonul la care este conectat senzorul. Trebuie verificat dacă ambele dispozitive sunt conectate la rețea și se apasă de trei butonul principal al senzorului până când pâlpâie lumina albastră, apoi aplicația Xiaomi va solicita căutarea de dispozitive noi, iar senzorul se adaugă manual urmând instrucțiunile care însoțesc Sleepace, astfel procesul se încheie în mod rapid și simplu.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Sleepace

Xiaomi Sleepace

30 alte produse in aceeasi categorie: