Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

245,00 lei

Excesul de umiditate din casă reprezintă o problemă care poate distruge pereții, poate oxida elementele de metal sau cauza  probleme de sănătate persoanelor care locuiesc în casa respectivă. Pentru a evita aceste probleme, Xiaomi a lansat VIOMI Aromatherapy Diffuser, un umidificator care menține umiditatea la nivele adecvate pentru sănătate  și îndeplinește funcția de difuzor de aromă pentru a împrospăta locuința.

Cum funcționează Xiaomi VIOMI Aromatherapy Diffuser?

Acest aparat este foarte simplu de folosit, trebuie doar să umpleți rezervorul cu capacitatea de 200 ml și să îl așezați în locul dorit. Aparatul poate fi programat să funcționeze automat timp de 6 sau 12 ore consecutiv sau în mod intermitent, astfel încât să mențină nivelul adecvat de umiditate și aromă de-a lungul întregii zile.

Unul din principalele avantaje ale acestui umidificator este faptul că nu depășește 30 de decibeli. Deoarece este silențios, poți menține aparatul activat în timp ce dormi, te relaxezi sau studiezi, fără se te deranjeze zgomotul. În plus, aparatul poate fi programat să se stingă automat într-o oră, trei sau cinci ore datorită temporizatorului integrat.

Lumină și culoare: creează o atmosferă relaxantă

Pe lângă funcția principală de control a umidității și împrospătarea aerului, Viomi Aromatherapy Diffuser poate ilumina casa și crea o atmosferă plăcută. În acest scop, aparatul dispune de două lumini LED, una în zona inferioară și alta în zona superioară.  Iluminatul este în culori alternative albastru, alb, galben și violet și  poate fi programat să funcționeze în mod automat pe durata dorită.

Design și alte date despre Viomi Aromatherapy Diffuser

Aparatul are 15 centimetri în diametru și o înălțime de 14.30 centimetri, are un finisaj compact și stilizat, putând îndeplini și funcția de element de decor. Consumul acestui aparat este de doar 12w, fiind un dispozitiv durabil și eficient.

Umidificatorul de la Xiaomi contribuie la crearea unui cămin curat, sănătos și plăcut pentru utilizatori.

Recenzii

Nota 
Andrei G 2020-07-14
Multumit

Sunt mulțumit de produs, însă descrierea induce oarecum în eroare. Este specificat că acest produs ajută la menținerea umidității la niveluri acceptabile. Doar că nu face asta. Dacă ai umiditate prea mare în casă, nu are cum să te ajute.

  Nota 
  Mihai 2020-05-09
  Super

  evident ca sunt un fan al produselor Xiaomi. Am ajuns la acest umidificator Xiaomi cautand si alegand din zeci de produse. Noi il folosim pentru aromaterapie, cu uleiuri esentiale. Functioneaza ireprosabil, exista functie de atomizare continua, intrerupta. Poti aprinde ledurile sau poti alege sa ramana aprinsa doar o culoare anume. Si se poate seta timpul de functionare pe 1h, 3h sau 5h, sau se poate lasa pe default ceea ce inseamna ca functioneaza multe ore, pana se termina apa din el si se stinge automat. Este un produs pe care il recomand tuturor celor ce isi doresc umidificare si aromatizare a aerului.

   Nota 
   Robert 2020-04-26
   Aromaterapy

   Suntmultumitdeacestprodus

    Nota 
    Alina 2020-04-11
    Aro is the best

    Efoarteusordefolosit

     Nota 
     MANUEL A 2020-04-06
     Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

     EXCELENT

      Nota 
      Ioan 2020-02-23
      Recomand sunt multumit

      Excelent

       Scrie-ti parerea!

       Scrie o recenzie

       Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

       Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

       30 alte produse in aceeasi categorie: