Reducere!
Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser Vezi mai mare

Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

Produs nou

245,00 lei

300,00 lei taxe incluse

-55,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Excesul de umiditate din casă reprezintă o problemă care poate distruge pereții, poate oxida elementele de metal sau cauza  probleme de sănătate persoanelor care locuiesc în casa respectivă. Pentru a evita aceste probleme, Xiaomi a lansat VIOMI Aromatherapy Diffuser, un umidificator care menține umiditatea la nivele adecvate pentru sănătate  și îndeplinește funcția de difuzor de aromă pentru a împrospăta locuința.

Cum funcționează Xiaomi VIOMI Aromatherapy Diffuser?

Acest aparat este foarte simplu de folosit, trebuie doar să umpleți rezervorul cu capacitatea de 200 ml și să îl așezați în locul dorit. Aparatul poate fi programat să funcționeze automat timp de 6 sau 12 ore consecutiv sau în mod intermitent, astfel încât să mențină nivelul adecvat de umiditate și aromă de-a lungul întregii zile.

Unul din principalele avantaje ale acestui umidificator este faptul că nu depășește 30 de decibeli. Deoarece este silențios, poți menține aparatul activat în timp ce dormi, te relaxezi sau studiezi, fără se te deranjeze zgomotul. În plus, aparatul poate fi programat să se stingă automat într-o oră, trei sau cinci ore datorită temporizatorului integrat.

Lumină și culoare: creează o atmosferă relaxantă

Pe lângă funcția principală de control a umidității și împrospătarea aerului, Viomi Aromatherapy Diffuser poate ilumina casa și crea o atmosferă plăcută. În acest scop, aparatul dispune de două lumini LED, una în zona inferioară și alta în zona superioară.  Iluminatul este în culori alternative albastru, alb, galben și violet și  poate fi programat să funcționeze în mod automat pe durata dorită.

Design și alte date despre Viomi Aromatherapy Diffuser

Aparatul are 15 centimetri în diametru și o înălțime de 14.30 centimetri, are un finisaj compact și stilizat, putând îndeplini și funcția de element de decor. Consumul acestui aparat este de doar 12w, fiind un dispozitiv durabil și eficient.

Umidificatorul de la Xiaomi contribuie la crearea unui cămin curat, sănătos și plăcut pentru utilizatori.

Recenzii

Nota 
Ioan 2020-02-23
Recomand sunt multumit

Excelent

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

    Xiaomi Viomi Aromatherapy Diffuser

    30 alte produse in aceeasi categorie: