ELECTRICMOP

Xiaomi Handheld Electric Mop

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

780,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Xiaomi reușește să inoveze fiecare produs comercializat, indiferent dacă este vorba de un telefon mobil, un încărcător sau o lampă. Gigantul asiatic atinge întotdeauna obiectivele pe care și le propune. Xiaomi Handheld Electric Mop este unul din dispozitivele inteligente de curățenie cele mai interesante de pe piață.

Caracteristicile Handheld Electric Mop

Handheld Electric Mop a reușit să atragă atenția multor utilizatori. Acest mop are inclusă o baterie de Li-Polymer cu o capacitate de 2.000 mAh care îi conferă o autonomie de uz neîntrerupt de până la 50 de minute, suficient pentru a curăța o suprafață de 90mp.

Mopul este foarte ușor de manevrat deoarece nu are cabluri și cântărește doar 2.4 kg, iar rezervorul poate depozita până la 230 ml de apă. Este compus din ABS rigid de culoare albă și gri deschis. În plus, dispune de trei luminițe LED care afișează nivelul de încărcare al mopului: 100 %, 65 % sau 30%.

Alte detalii despre mopul inteligent

Mânerul permite ajustarea mopului la 90 de grade, astfel încât să poată fi utilizat atât vertical, cât și orizontal, ajungând în zone strâmte și joase, precum spațiul dintre canapea și podea. Viteza de mișcare de 1.000 oscilații pe minut păstrează mopul umed până la terminarea curățeniei. Motorul dispozitivului Xiaomi Handheld Electric Mop este creat pentru a reduce zgomotul și deranjul.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Handheld Electric Mop

Xiaomi Handheld Electric Mop

28 alte produse in aceeasi categorie: