MIBOX

Xiaomi Mi Box

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

377,00 lei

Xiaomi nu rămâne niciodată fără idei. Combinând inteligența, performanța și imaginația, compania chineză a avut din nou succes pe piața dispozitivelor smart cu un produs care îndeplinește mai multe funcții de divertisment. Xiaomi Mi Box este o opțiune sigură pentru iubitorii de divertisment din România.

Specificații Xiaomi Mi Box

Acest produs este compatibil cu Chromecast și alte dispozitive cu port HDMI, permite folosirea ecranului televizorului și a altor device-uri pentru jocuri și aplicații. Puterea sa constă în procesorul Quad-Core Cortex-A53 de 2 GHz cu componentă GPU Mali 450 de 750MHz. Sistemul de operare este Android TV 6.0 compatibil cu tehnologia Bluetooth 4.0, Dual-band Wi-Fi între  2.4 GHz  și 5 GHz și conexiuni 802.11a/b/g/n/ac.

Alte specificații: Xiaomi  se gândește la toate

Cu Mi Box pot fi rulate jocuri din Play Store, deoarece aparatul permite atașarea unui gamepad separat pentru accesarea platformei online. În plus, este foarte simplu să adaugi informații acestui media –player, este nevoie doar de un memory stick sau un cablu USB pentru a transfera informații.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Xiaomi Mi Box

30 alte produse in aceeasi categorie: