FIMIA3

Xiaomi Mi Fimi A3

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 490,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

În ultimii ani, fără îndoială, dronele sunt unele dintre cele mai căutate și folosite dispozitive de către utilizatorii din întreaga lume. Datorită funcțiilor pe care le îndeplinesc, dronele pot fi folosite în diverse domenii de activitate și timp liber cu rezultate spectaculoase: cercetare, fotografie, producție cinematografică și divertisment.   Gigantul asiatic a introdus pe piața internațională drona Xiaomi Mi Fimi A3, ideală pentru a explora, înregistra și fotografia mediul înconjurător.  

Principalele caracteristici ale dronei Mi Fimi A3

Xiaomi a dotat această dronă cu un procesor Cortex M7, caracteristică care facilitează dexteritatea zborului și realizarea de mișcări precise. Drona atinge o înălțime maximă de 500 de metri, rezistență la vânt ≤ 4și dispune de un timp de zbor de 25 minute datorită bateriei de 2.000 mAh care funcționează la 11.1 volți și la 22.2 wați pe oră.  Dispozitivul dispune de zbor asistat prin GPS + GLONASSși controller prin FVP care permite controlarea dronei de la o distanță maximă de un kilometru.

Funcțiile dronei de la Xiaomi

Sistemul de control la distanță se remarcă prin faptul că prezintă o transmisie în timp real de 5.8G care permite realizarea tuturor funcțiilor cu precizie.

Aceste funcții sunt:

  • Începător
  • Follow me
  • Orbit
  • Headless mode
  • Fixed –wing mode
  • Baterie descărcată  (nu cade brusc dacă se descarcă bateria)
  • Întoarcere la punctul de plecare (dacă se selectează opțiunea sau în mod automat în cazul în care se pierde semnalul GPS).
  • Restricție zbor în zonele interzise
  • Toate aceste funcții garantează protecția contra căzăturilor și pierderilor și oferă o gamă variată de posibilități de înregistrare și fotografie. 

Fotografie și clipuri video de înaltă rezoluție 

Printre specificațiile tehnice ale acestui dispozitiv sofisticat se numără camera de 8 megapixeli cu o rezoluție de  3264 x 2448, cu senzor de 1/3.2 inch CMOS și deschidere de 80 grade.

Aceste specificații precum și procesorul ISP Ambarella ajută la realizarea unor fotografii și clipuri video HD clare, chiar și de la mare înălțime. Mi Fimi A3 permite filmarea în format MP4 și prezintă două opțiuni de rezoluție: 1920 x 1080 la 30fps sau la 25fps. Viteza de expunere este de 4-1/8000s și rata de biți maximă de 60 Mbps.

Camera dronei Mi Fimi A3  este dotată cu un cvadrant electronic cu 3 axe și unul mecanic cu două axe cu unghi de înclinație de până la 90 de grade. Toate aceste caracteristici conferă stabilitate fotografiilor și clipurilor video.

Un gimbal stabilizator

Un gimbal este o platformă motorizată care se controlează prin intermediul senzorilor pentru a menține un obiect stabil în aer. Pe lângă drona propriu-zisă, Xiaomi a decis să includă în pachetul Mi Fimi A3 un transmițător, un cablu USB, un cablu de încărcare,  șase elice, un încărcător de echilibru și manual în engleză.

Design quadricopter și transmițător

Designul urmează o linie care combină simplitatea și minimalismul cu inovația și creativitatea. Rezultatul estetic este unul atractiv și sofisticat, caracteristic firmei Xiaomi. Drona se comercializează pe culoarea albă.

Drona incorporează patru elice de 7.5 inch fiecare, iar corpul central al dispozitivului incorporează camera pe partea frontală. Acest gadget este fabricat din material PVC pentru a garanta rezistența și durabilitatea, are dimensiuni de 285 x 229 x 69 mm și cântărește 560 de grame.

Controller-ul este alimentat de o baterie de 2950 mAh, are un corp ergonomic cu două butoane și două joystick-uri. În plus, controller-ul integrează un ecran mic de 4.3 inch și o rezoluție de 480 x 272 pixeli, port DIY dual și posibilitatea de a introduce lentile video pentru a observa exact imaginea capturată de dronă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Fimi A3

Xiaomi Mi Fimi A3

26 alte produse in aceeasi categorie: