TV4A-43

Xiaomi Mi LED Smart TV 4A

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

2 295,00 lei

Versiune Globală în mai multe limbi

Lansarea Xiaomi Mi LED Smart TV 4A a revoluționat sectorul divertismentului datorită specificațiilor tehnice și raportului calitate preț excelent. Ecranul mare, ultra strălucitor, interfața PatchWall și asistentul de voce sunt câteva dintre elementele care au atras cel mai mult utilizatorii.

Ultra ecran : cinematograf acasă

Acest televizor inteligent este foarte atractiv datorită ecranului LED spectaculos. Este vorba despre un ecran original CSOT de 43 inch, cu rezoluție Full HD (1920x1080), perfect pentru vizionarea de filme, seriale și alte programe. În plus, gama diversă de culori permite reproducerea unor imagini realiste și plăcute vederii.

Procesorul  și capacitatea de stocare a televizorului

Puterea și fluiditatea televizorului Mi LED Smart TV 4A  se datorează procesorului quad-core Amlogic T962 de 64 biți, cu GPU Mali-450 MP5 de 750 MHz. Pentru a memora conținut, Xiaomi  a dotat dispozitivul cu 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare internă.

Sunet cinematografic: senzație de imersiune

Gigantul asiatic a creat dispozitivul 4A TV cu scopul de a genera o experiență a utilizatorului cât mai asemănătoare cu cea din sala de cinema. Boxele puternice stereo, de 20 de wați, poziționate în lateralul televizorului, precum și calitatea imaginii creează  senzația de imersiune în timp ce redă conținutul audio video.

Alte specificații ale televizorului Smart TV 4A de la  Xiaomi

Pe lângă calitatea sunetului și a imaginii, Mi LED Smart TV 4A mai dispune de o serie de elemente care contribuie la crearea unei experiențe a utilizatorului senzațională. În primul rând, televizorul are încorporat sistemul de operare Android TV care permite folosirea nelimitată a Internetului fără probleme de memorie sau de acces pe anumite pagini, iar interfața este intuitivă și ușor de folosit.

Sistemul de operare ajută utilizatorii să profite de puterea dispozitivului care are o eficiență energetică  de gradul 3. Energia de lucru este de 75 de wați, iar voltajul este 220 volți. Senzația de imersiune generată de acest televizor este întărita de interfața PatchWall, proprie acestei versiuni globale care permite navigarea ușoară  în meniu și conținut. În plus, acest sistem de operare îi permite utilizatorului să aleagă între 15 limbi, printre care spaniola și engleza.

Pentru a se conecta la alte gadgeturi, televizorul LED inteligent de la Xiaomi dispune de tehnologie Bluetooth 4.2 BLE și trei intrări HDMI 2.0a. HDMI 2.0a. În plus, televizorul este dotat cu o matriță grafică video Video Graphics Array (VGA). De asemenea, Mi 4A încorporează o unitate  LAN și două intrări USB 2.0.

Design și accesorii

Pe lângă specificațiile tehnice,  dispozitivele electronice  de la Xiaomi pot fi folosite și  ca elemente de decor datorită designului elegant și sofisticat. Gigantul asiatic a avut întotdeauna grijă de acest aspect, iar Xiaomi Mi LED Smart TV 4A are un design minimalist și foarte elegant, cu dimensiuni de 973 x 94 x 569 mm  și o greutate de 7.37 kilograme. Pentru ca pachetul să fie complet, această  bijuterie de la Xiaomi are doi suporți pe partea inferioară care permit așezarea în siguranță pe orice suprafață plană și stabilă. În plus, sistemul Set-top box permite utilizarea oricărui controller de pe piață care dispune de tehnologie Bluetooth, precum cele de la PS3 sau Wii.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Xiaomi Mi LED Smart TV 4A

Dimensiuni970 x 613 x 214 mm
Greutate7,43 Kg
Dimensiune43"
RezoluțieFull HD - 1920 x 1080
ProcesorAmlogic Cortex A53
GPUMali-450 MP3
Memorie RAM1 GB
Memoria internă8 GB

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi LED Smart TV 4A

Xiaomi Mi LED Smart TV 4A

28 alte produse in aceeasi categorie: