VACUUM2

Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 950,00 lei

Tehnologia avansează în continuu și nu doar în domeniul industrial. Marile companii creează și produc tot mai multe electrocasnice care ne ușurează viața. Astfel, Xiaomi a creat Mi Robot Vacuum 2, un aspirator capabil să curețe suprafețele impecabil, fără ca tu să miști un deget.

Caracteristicile dispozitivului Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

Gigantul asiatic a creat un aspirator cu specificații atrăgătoare. În primul rând, aspiratorul este dotat cu un mop care garantează ștergerea ultimului fir de praf. În plus, un mic rezervor de apă permite ca mopul din microfibre să funcționeze la un nivel de umiditate optimă între 45- 60 de minute.

Mi Robot Vacuum 2 este suficient de inteligent încât să creeze un plan virtual al suprafeței pe care o va parcurge, memorând terenul pentru a garanta o curățenie profundă și rapidă. Această caracteristică poate fi monitorizată prin aplicația de mobil, oferită de Xiaomi. Astfel, acest aspirator se transformă într-unul din produsele domotice ale gigantului asiatic.

Alte specificații ale aspiratorului Xiaomi

Un avantaj al acestui aparat este reprezentat de capacitatea mare de aspirare de 2.000 Pa. Această caracteristică nu afectează autonomia aparatului care poate fi folosit neîntrerupt timp de două ore și jumătate, suficient pentru a curăța o suprafață de până la 250 m2.

Recenzii

Nota 
Adriana T 2020-06-18
Foarte util!

Este un aspirator robot insistent pot spune, urca si intra prin locuri inguste, aspira de unde nu stiu atata praf! Minus este mopul care este egal cu zero!

  Nota 
  Marius 2020-02-10
  Recomand

  robot foarte util

   Nota 
   Mircea 2020-02-10
   Foarte bun

   Fantastic

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

    Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

    Accesorii

    22 alte produse in aceeasi categorie: