Xiaomi Mi TV Stick

Produs nou

240,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Vrei să te bucuri de avantajele unui smart TV pe televizorul tău?  Unul dintre produsele cele mai iubite de către utilizatorii din toată lumea este un player multimedia pentru streaming, un dispozitiv care îți permite să te bucuri de conținut pe televizor: acces de la platforme de filme și seriale, jocuri video sau  la galeria telefonului tău mobil.

Astfel, Xiaomi Mi TV Stick este fără îndoială o opțiune foarte avantajoasă pentru utilizatorii care își doresc să transforme televizorul vechi intr-unul cu funcții smart, fără să fie nevoiți să investească bani într-un televizor de ultimă generație. Să vedem cum funcționează.

Xiaomi Mi TV Stick. Mod de folosire

Practic, Mi TV Stick  este un gadget care permite transformarea oricărui televizor (cu intrare USB tipul C sau HDMI) într-un dispozitiv smart.

Playerul are Chromecast integrat și funcționează cu sistemul de operare Android 9.0 și tehnologia Bluetooth 4.2. În plus, dispozitivul dispune de WiFi cu bandă dublă de 2.4 și 5 GHz. Datorită diverselor opțiuni de conectare vei avea acces la o mulțime de aplicații și jocuri prin intermediul televizorului tău conventional.

De aceea, tot ce trebuie să faci este să conectezi player-ul la un televizor cu intrare USB Tipul C sau HDMI și vei avea un smart TV. Dispozitivul permite accesul la Internet și utilizarea serviciilor de la Netflix, HBO, Amazon Prime, YouTube, Spotify etc.  În plus, vei putea să partajezi ecranul telefonului mobil pentru a vizualiza fotografii sau reproduce conținut video.

Calitatea conținutului

Dispozitivul are suport pentru rezoluție 2K/4K și 60Hz, este compatibil cu suportul pentru dual audio,  Dolby și DTS HD. Datorită acestor caracteristici, calitatea imaginii și a sunetului este foarte bună.

Acest dispozitiv este ușor de instalat și configurat și vei avea acces pe ecranul televizorului la internet și același tip de conținut ca pe telefonul mobil, tabletă sau calculator.

Hardware: Performanță și capacitate de stocare

Unul dintre avantajele oferite de Xiaomi Mi TV Stick este fluiditatea conexiunii și a redării conținutului. Aceste funcții sunt îndeplinite de procesorul Cortex A53 cu patru nuclee care rulează la 2.0 GHz  și  o unitate GPU Mali-450. Aceste specificații sunt caracteristice versiunii de 1 GB memorie RAM, însă sunt disponibile și pentru versiunea de 2 GB memorie RAM.

În  acest ultim caz, dispozitivul are un procesor Amlogic S905Y2, cu GPU Mali G-31 MP2.

Ambele versiuni dispun de 8 GB capacitate de stocare internă  care poate fi crescută cu ajutorul unui card microSD.

Minimalist și elegant

Mi TV Stick se remarcă printr-un design elegant, simplu, de culoare neagră, de dimensiuni reduse și foarte discret.

Dispozitivul măsoară 9.50 x 3.50 x 2 centimetri și este însoțit de o telecomandă. Datorită sistemului de operare Android  TV 9.0, de pe butoanele telecomenzii se pot accesa direct platformele de streaming Amazon Prime și Netflix, precum și serviciul de control vocal.

Playerul este compatibil cu formatele audio MP3, AAC, Flac și OGG. În ceea ce privește formatul imaginii, este compatibil cu JPG, BPM, GIF, PNG  și TIF. De asemenea, dispozitivul dispune de un port USB 2.0 ca sursă de alimentare.

Odată ce vei folosi acest player, nu vei mai dori să te desparți de el. 

Recenzii

Nota 
ANDREI S 2020-08-08
Stick

urmăresc încă de la lansare produsul și e excelent

  Nota 
  ADRIAN I 2020-08-05
  Adrian

  Super, preluare automată clnt google si parole, netflix, hbo go. Matriale de calitate, se vede excelent pe tv fhd_1080p!

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi TV Stick

   Xiaomi Mi TV Stick

   24 alte produse in aceeasi categorie: