ROIDMIF8

Xiaomi Roidmi Vacuum F8

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

2 100,00 lei

Xiaomi este, fără îndoială, o marcă care oferă produse de calitate la un preț accesibil. Xiaomi Roidmi Vacuum F8 este un aspirator care ușurează viața utilizatorilor, deoarece  curăță impecabil suprafețele. Să vedem cum funcționează.

Un aspirator inteligent pentru o viață mai ușoară.

Curățenia casei ne ocupă mult timp. De aceea, un aparat electrocasnic aparent insignifiant este capabil să ne transforme în bine viața. Xiaomi Roidmi Vacuum Cleaner F8 este un dispozitiv dotat cu inteligență artificială, fără cabluri, ușor de folosit, cu o putere uimitoare. Cântărește doar 1.5 kg sau 2.5 kg dacă i se adaugă peria. Aspiratorul poate fi conectat la smartphone prin aplicația Mi Home de la Xiaomi pentru a controla nivelul bateriei, schimbarea de filtre și mizeria acumulată în rezervor.

Un aspirator cu specificații inteligente.

Aspiratorul Xiaomi dispune de câteva avantaje simple dar funcționale, precum tehnologia LED care permite curățarea zonelor ascunse ale casei și transmite informații referitoare la starea dispozitivului. Are 115 W, cu putere de aspirare de 100.000 de rotații pe minut. Aspiratorul trebuie încărcat timp de 74 de minute și poate fi utilizat timp de 55 de minute la 74 W. Dacă dorești să folosești aspiratorul în modul turbo, autonomia va scădea cu 10 minute, astfel că acest mod este recomandat doar în cazuri punctuale și necesare.

Alte caracteristici ale aspiratorului Xiaomi Roidmi Vacuum F8

Acest aspirator dispune de un filtru HEPA cu patru nivele de filtrare, în care se înmagazinează particulele de praf până când vor ajunge în rezervorul principal cu capacitatea de 0.4 l. În plus, dispune de o serie de accesorii separate care îi sporesc puterea: un tub flexibil, o perie rigidă și a alta mai mică pentru colțuri. Deoarece Xiaomi se gândește la toate, a creat un suport magnetic pentru a păstra aspiratorul Vacuum F8 agățat pe perete.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Roidmi Vacuum F8

Xiaomi Roidmi Vacuum F8

22 alte produse in aceeasi categorie: