Xiaomi Walkie Talkie

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

275,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Xiaomi Walkie Talkie este un produs surprinzător care nu a trecut neobservat. Acest dispozitiv marca MiJia poate fi conectat la smartphone și devine partenerul ideal pentru aventuri, deoarece poate iniția și primi apeluri în locuri îndepărtate.

Un design clasic

Cu dimensiuni de 5.45 x 2.40 x 20 cm și o greutate de 0.2 kg, dispozitivul are un design clasic și elegant, disponibil pe alb, negru și albastru. Ecranul LCD cu rezoluție de 160 x 100 pixeli în alb și negru, permite deplasarea între opțiuni cu ajutorul a patru butoane. În plus, dispozitivul dispune de difuzor și microfon, iar în partea inferioară are un port USB prin care se realizează încărcarea.

Caracteristicile dispozitivului Xiaomi Walkie Talkie

Acest produs este gândit pentru aventuri departe de casă, de aceea, dispune de o baterie litiu de 2.600 mAh, suficientă pentru a fi folosit timp de 17 ore neîntrerupt sau 8 zile în stand– by. Dispozitivul funcționează pe 20 de frecvențe între 409 MHz - 410 MHz.

Alte detalii

Xiaomi Walkie Talkie funcționează până la o distanță de 10 km pe suprafețe drepte, adică fără prea multe clădiri sau ridicări de teren. În zone urbane, funcționează până la o distanță de 6 km, în funcție de obiectele mari care pot întrerupe semnalul. Dispozitivul permite conexiuni prin Bluetooth 4.0. și se poate sincroniza cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Xiaomi.

Conținutul pachetului

1 x Walkie Talkie.

Recenzii

Nota 
Radu 2020-03-23
excelent

Foarte bune

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Walkie Talkie

    Xiaomi Walkie Talkie

    26 alte produse in aceeasi categorie: